Íme, mennyit keres Majka, hogy ő lett a legértékesebb celeb

Sebestyén Balázs helyett idénre Majka vált Magyarország legértékesebb celebjévé. Íme, hogyan.

2022. július 28., 10:04

Szerző:

A Forbes magazin szakértői arra a megállapításra jutottak, hogy a magyar celebek közül jelenleg Majka az, akinek a legtöbbet ér a személye, vagyis a személyes brandje. A friss lista nagy változást hoz tavalyhoz képest, mert 2021-ben még Sebestyén Balázs számított a legértékesebb celebnek, de úgy tűnik, ez a plusz egy év elég volt Majkának ahhoz, hogy a csúcsra érjen a listán, amin az előző évben még csak ötödik volt.

Nos, a híren felbuzdulva a Blikk próbált utánajárni annak, hogy pontosan milyen összeget jelenthet a „legértékesebb celeb” cím.

Érdekesség, hogy ez az első hely egy-két hónap híján pont 20 évvel azután lett meg, hogy Majka először képernyőre került a Való Világ 2002. szeptember 11-én indult első évadának egyik játékosaként. Nagyjából így nézett ő ki akkoriban.

Szintén érdekesség, hogy pont tavaly év végén jelentette be Majka, hogy ennyi idő elég is volt neki a tévézésből, és a közeljövőben kevesebbet fog szerepelni a képernyőn, inkább zenei karrierjére koncentrál majd. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Sztárban sztár leszek zsűritagjaként ne térne vissza idén is a TV2-re, a híresztelések szerint 15 millió forintos gázsiért.

De a zene persze szintén jól jövedelmez, főleg most, hogy korábban Curtisszel közös fellépéseken a rapper most már újra egyedül szerepel. A Blikk által megszólaltatott szakértő a következőket mondja:

„Majka többet vesz ki és feltehetően a csapatnak is kicsit több gázsit ad, neki úgy másfél millió maradhat koncertenként.”

Ennek alapján úgy számol a szakértő, hogy csak a zenei fellépéseiből olyan 43 millió forintot keres mostani turnéjával Majka. A hazai együttesek gázsijairól ide kattintva olvashat többet korábbi cikkünkben.

És akkor emellett még ott vannak a reklámok, amiket Majka elvállal, ezzel szintén tetemes összegeket kereshet. Az Instagramon valamivel több, mint félmillió ember követi őt, a Facebookon pedig 733 ezer rajongója van. Legnézettebb klipje a YouTube-on 72 milliós megtekintésnél jár jelenleg. Alább egy szponzorált posztja látható.

Majka mindig a hírekben van, ez is biztosan számít

Majka és Curtis üzent a palacsintafesztiválon szexvideós botrányba keveredett énekesnek

Majka trágár kirohanása: Remélem, a választások után elsőként leszel felelősségre vonva

Majka: nem vagyok fideszes

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)