Majka cáfolta a visszavonulásáról szóló híreket, csak egyvalamit hagy abba

Látni fogja őt a közönség továbbra is.

2021. október 21., 15:43

Szerző:

A múlt héten Curtis, a rapper jelentette be, hogy visszavonul, ma pedig jött a hír, hogy haverja-zenésztársa, Majka szintén „letette a lantot”.

„A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot, és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni, nyaralni, kártyázni, edzeni, élvezni a pihenést”

– áll a ma megjelent Story magazinban, de ez ezek szerint mégsincs így.

A Telex című honlap kereste meg az ügyben a rappert, és cikkükben többek között a következőt írják Majkáról:

„a képernyőzésből valóban szeretne egy nagyobb lélegzetvételnyi szünetet tartani, de a megjelent hírekkel ellentétben a koncertezéssel, zenéléssel nem áll le, januárban folytatja stábjával a közös munkát.”

A rapper azt mondja, egy félreértés következtében lehetett, hogy a lapban megjelent, hogy teljesen visszavonul az előadóművészettől, holott csak a televíziózástól vonul vissza, zenei pályáját folytatja. Mint emlékezetes, Majka már februárban belengette egyszer, hogy visszavonul a tévézéstől, erről a Blikk írt akkor, aztán szintén a Blikknek nyilatkozta azt Kolosi Péter programigazgató áprilisban, hogy a rapper az RTL Klubon szerette volna folytatni tévés karrierjét, de a csatorna nemet mondott neki.

Legfrissebb posztjában Majka egyébként arról ír, hogy lebetegedett, valami vírussal küzdhet, annyira fáj a torka, mint még soha életében.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)