Curtis összeomlott, visszavonult

Majka már reagált is a drámai bejelentésre.

2021. október 13., 08:03

Szerző:

Curtis, a rapper nagy bejelentést tett kedden a közösségi médiában. Amint azt az alábbi posztban az Instagramon írja, koncertjeit lemondta, egy időre most eltűnik, visszavonul, mert teljesen lemerült testileg és lelkileg.

„Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját... Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve, és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk, de most pihennem kell”

– írja a 32 éves médiaszemélyiség. Hogy pontosan mi vezetett az összeomlásához, arról a fentieken kívül több konkrétumot nem lehet tudni, de az feltételezhető, hogy közrejátszott, hogy a rapper édesanyja nemrég kórházba került, bátyja pedig jelenleg börtönben van emberölés vádjával.

A Blikk című lap megkereste Curtis zenei partnerét, Majkát a visszavonulás kapcsán, de a visszavonulás hátteréről ő sem árult el sokat, a következőket mondta:

„nekünk áprilisig nem lesz Curtisszel közös koncertünk. A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk.”

Curtis maga azt teszi még hozzá az ügyhöz, hogy nem hajlandó ennél többet nyilatkozni, ne is keressék az újságírók.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)