Majka trágár kirohanása: Remélem, a választások után elsőként leszel felelősségre vonva

„Szar ember” – íme, Majka kire akadt ki minden korábbinál jobban.

2022. március 12., 10:36

Szerző:

Majkától olvashattunk már néhány trágár kirohanást, de most talán minden korábbinál keményebben foglal állást, rengeteg nyomdafestéket nem tűrő kifejezéssel (úgyhogy még szerencse, hogy ez az internet). Ezúttal dr. Gődény Györgyre akadt ki azért, mert a politikai szerepet vállaló médiaszemélyiség Majka szerint megpróbál hasznot húzni az orosz-ukrán háborúból.

„Gödény!! Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki. Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj,uszíts… Számomra felfoghatatlan, de tény, hogy vannak, akik tátott szájjal hallgatnak, néznek téged. Nagy részük persze nem is sejti, hogy bár te a neved a mai napig tudományos fokozattal használod (Dr.), de kábé annyira vagy orvos, mint én operaénekes”

– írja Majka a vírustagadó nézeteiről is ismert médiaszemélyiségről.

A rapper így folytatja:

„mi jöhet még? Holnaptól a kamu táplálékkiegészítőid mellé jódtablettát is elkezdenél árulni? Hogy a francba tud egyáltalán bármilyen normális cég is azonosulni veled? Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az észszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy, aki igazi birkáknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserébe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké… És most?? A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét... Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te?”

Majka némileg keretes szerkezetet ad kirohanásának azzal, hogy a bevezetőben felvetett börtönbüntetést a záró sorokban is említi.

„Remélem, a választások után (mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva. Viszek majd be neked magnéziumot, meg B6 vitamint, hogy idegileg jól bírd a stresszes hétköznapokat. Teszek be mellé majd egy pár doboz antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót is, hátha egy ukrán bűnöző lesz a cellatársad”

– zárja a sorait Majka, megintcsak fizikai erőszakot helyezve kilátásba, amint azt Puzsér Róberttel kapcsolatban is tette korábban. A teljes posztot a Facebookon ide kattintva lehet elolvasni.

Íme az a bizonyos fenyegetés Puzsér Róbertnek, és még két link Majkával kapcsolatban

Majka újabb trágár kirohanásában megfenyegeti Puzsér Róbertet

Majka: Nem vagyok fideszes

Tóth Gabi hatalmasat veszekedett Majkával, trágár szót használt és elsírta magát

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)