Első fotó: Kulcsár Edina és G.w.M címlapon mutatták meg kislányukat

Sőt, még egy újdonságot hoz a címlap Kulcsár Edinával kapcsolatban.

2023. október 12., 07:43

Szerző:

A G.w.M és Kulcsár Edina a gyermekükkel látható a Story magazin ma megjelent számának címlapján. A szenzáció az egészben az, hogy most láthatja először a közönség a májusban született Varga Amara arcát.

A fotóval kapcsolatban meglepő lehet az is, hogy Kulcsár Edinát nem ilyen világos hajjal szoktuk meg, a címlapsztorihoz tartalmazó interjú viszont nagyban egybevág azzal, amiket a pártól az utóbbi hónapokban mindig is hallottunk. Kulcsár Edina kiemeli például, hogy kislánya konzervatív nevelést kap majd (konzervatívabbat, mint Szabó András Csutitól született első két gyermeke), és hogy mennyire boldognak érzik magukat együtt.

A pár további gyermek(ek)et szeretne és Kulcsár Edina úgy tervezi, hogy nem fogja már többet a teljes idejét a munkának szentelni, főállásban anya marad ezentúl.

„Ennyi gyerekkel már nem esne jól az a hajtás, amit korábban csináltam. A magam tempójában persze továbbra is fogok dolgozni, működtetem a vállalkozásomat, és influenszerkedem, de szerencsés vagyok, mert ez megy otthonról is.”

– mondja Kulcsár Edina.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)