Kiderült, ki Kovács Patrícia új, 15 évvel fiatalabb szerelme – megdöbbentő, mit vállaltak be együtt

Kovács Patrícia színészkollégájával jött össze, döbbenetes fotókat posztolt.

2023. május 25., 10:49

Szerző:

Kovács Patrícia tegnap elképesztő képeket jelentetett meg az Instagramon: közös ejtőernyős ugrásra vállalkoztak Medveczky Balázs színésszel, aki pedig egy videót tett ki az ugrásról. 4300 méter magasról vetették ki magukat, egy perces szabadesést tapasztaltak meg együtt.

Ma, azaz csütörtök reggel pedig hatalmas hírt közölt a Blikk: a két színész párkapcsolatban van egymással. Bár igazából ezzel nem árultak el titkot, hiszen ezek a bizonyos ejtőernyős fotók nem az első közös képek róluk, szóval aki követi a két színészt a közösségi médiában, az már gyaníthatta a dolgot.

Ezt egy bennfentes is megerősítette:

„nem titkolóznak, hiszen mindketten független emberként mentek bele ebbe a kapcsolatba, de nem is reklámozzák.”

Kovács Patrícia és Medveczky Balázs a színpadon is látható együtt: mindketten szerepelnek A dzsungel könyve című előadásban mindketten szerepelnek.

Kovács Patrícia természetesen a tévénézőknek is ismerős lehet: benne volt a Mintaapák és a Korhatáros szerelem című sorozatokban és a Félvilág című filmben, valamint a Hungary's Got Talent 2015-ös zsűrijében. Medveczky Balázs legnagyobb tévés szerepe eddig az Apatigris című sorozatban volt.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)