Cher egy 40 évvel fiatalabb férfival jött össze, beszóltak neki, nem hagyta annyiban

Cher a Twitteren szólt vissza a kritizálóknak.

2022. november 8., 13:40

Szerző:

Cher nemrég a Twitteren tette közzé, hogy újra kapcsolatban van. A 76 éves énekes-színésznő a férfi képét és nevét is publikálta, bizonyos Alexander Edwardsról van szó. Az amerikai fiatalember a zeneiparból lehet ismerős, illetve onnan, hogy egy időben Amber Rose modellel járt.

A korkülönbség miatt annak ellenére kapott beszólásokat Cher, hogy manapság már rendkívül gyakoriak az ilyen kapcsolatok. Volt olyan rajongó, aki szeretetéről és támogatásáról biztosította a nehéz időszakot élő dívát, de azt írta, hogy nem szeretné, ha az előadóművésznőt kihasználnák. Erre Cher a következőket válaszolta szintén a Twitteren:

„amint azt mindannyian jól tudjuk... NEM MA JÖTTEM LE A FALVÉDŐRŐL. Az egyetlen, amiben biztos vagyok, az az, hogy nincsenek garanciák. Amikor az ember választ, akkor kockáztat is. Én mindig kockáztattam... ilyen vagyok. Nem védem magunkat. A gyűlölködők úgyis gyűlölködni fognak. Nem számít, hogy boldogok vagyunk és nem zavarunk senkit.”

Cher kétszer volt férjnél, Sonny Bonóval 9, Gregg Allmannel 4 évig élt házasságban. Ez utóbbi frigynek 1975-ben lett vége, és azóta az énekesnő rendszeresen randizgatott nála fiatalabb férfiakkal. Rövidebb-hosszabb kapcsolatban volt többek között Val Kilmerrel és Tom Cruise-zal annak idején, de összejött a Bon Jovi együttes gitárosával, Richie Samborával is. 1986-ban azzal került be a hírekbe, hogy egy nála 18 évvel fiatalabb pékfiú tetszett meg neki, a sráccal 3 évig voltak együtt.

(Kiemelt kép: Cher Instagramja)