Kovács Áron 25 évvel fiatalabb lányba lett szerelmes: megdöbbentő vallomást tett kapcsolatukról

Kovács Áron elárult néhány fontos dolgot új szerelméről a korkülönbségen kívül is.

2022. november 3., 08:04

Szerző:

Kovács Áronnal közöl interjút a Story magazin friss száma, méghozzá abból az alkalomból, hogy a 49 éves színész-műsorvezetőt újra megtalálta a szerelem.

Minden jel arra mutat, hogy Kovács Áron publikált már a szerelmével közös képet az Instagramon, ide kattintva nézhet meg egy fotót, amin a párja odabújik hozzá – igaz, itt nem sokat lehet látni a lány arcából, és akkor még az sem volt biztos, hogy milyen kapcsolat van pontosan kettejük között.

Most azonban a következőket nyilatkozza Kovács Áron a szerelméről, aki feleannyi idős, mint ő, mindössze 25:

„olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, hogy az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni, a popsija helyett. Ami eddig sikerült is neki, hiszen a diploma után elvégezte a nyelvtanárit is, így most nyelvet oktat, ami szerintem csodálatos. Zsófi előttem is így élt, megtaláltam az egyet a millióból, és nekem pont ez kell egy nőben. Nem szeretnénk azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyerekeikből is.”

Kovács Áron elárulja továbbá, hogy Zsófit már a gyerekeinek is bemutatta, akik megkedvelték a lányt – de a pár közös babát is tervez.

A műsorvezető mostanában a Viasat3 Észbontók című vetélkedőjében látható a képernyőn.

(Kiemelt kép: Kovács Áron Instagramja)