Dévényi Tibor idén, 75 évesen veszi majd el feleségül 14 évvel fiatalabb szerelmét

Dévényi Tibor, vagy közismertebb nevén Tibi bácsi azt is elmondta, milyen lakodalmat-nászutat terveznek.

2022. január 5., 13:17

Szerző:

A TV2-n a Mokka című reggeli műsorban szerepelt szerda reggel Dévényi Tibor. A 75 éves műsorvezető-DJ-konferanszié arról beszélt az interjúban, hogy szerelmével úgy döntöttek, 2022-ben össze fognak házasodni, igaz, a pontos időpontot még nem választották ki.

„13 éve együtt vagyunk, tehát ez csak formaság”

– mondja Dévényi Tibor a döntésről, hogy anyakönyvvezető elé fognak járulni 14 évvel fiatalabb párjával, Beával. A Tibi bácsi néven is ismert médiaszemélyiség azt mondja, fiai jóban vannak apjuk új szerelmével, és hozzá teszi, hogy három éve végrendeletet is csináltatott, így emiatt például nem lenne szükségük a házasságkötés formaságára. Mégis úgy döntött, ki kell mondani az igent, többek között a következő okból:

„én úgy éreztem, hogy egy nőnek ad egy biztonságérzést, ha házasságban van.”

Dévényi Tibort, aki saját magát „sánta pali”-ként írja le, a lakodalomról is kérdezték, és elmondta, azt nem terveznek, mert ez neki „nagyon ciki lenne”, nászútjuk viszont lesz.

„Lesz nászút: az anyakönyvvezetőtől hazáig a villamossal... Egy hosszú út, ez lesz a nászutam”

– viccel Dévényi Tibor az alábbi videóban.

Ugyanebben a műsorban egyébként korábban Delhusa Gjon beszélt arról, hogy 68 évesen még van ideje nősülésre és gyerekvállalásra – ő 42 évvel idősebb szerelménél. Összefoglalónkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)