Aurelio interjúval ünnepelte, hogy szabad, vége az őrizetének: A rossz ember nem nálam kezdődik

Aurelio most már szabad apa, elárulta, hova vitt az első útja.

2024. május 28., 12:54

Szerző:

Aurelio Onorato Caversacciót emberrablásért és kábítószerrel visszaélésért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték, és bő két éve vonult be a börtönbe, hogy a büntetését letöltse. Amíg bent volt, a Való Világ egykori győztesének született egy gyermeke, ezen kívül rengeteget dolgozott és fogyott. A büntetése hátralevő részét úgynevezett reintegrációs őrizetben töltötte bajai otthonában februártól egészen a múlt vasárnapig.

Aurelio reintegrálódott

Aurelio korábban azt nyilatkozta kislánya édesanyjáról, hogy külön fogják nevelni a gyermeket, de most nagy változás állt be: összejöttek a nyilvánosság előtt (eddig még) nem szereplő anyukával. Azért nagy meglepetés ez, mert a lelkes helikopterezőként elhíresült realityszereplő a következőket mondta egy 2022 szeptemberében, a börtönben készült interjúban:

„nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja. [...] Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első, sem az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket. Viszont a hírek ellenére én teljes mértékben mindenhogyan támogatni, meg mind anyagilag, mind érzelmileg annak a gyereknek én az apja akarok lenni.”

Az anyuka ugyanis nem Aurelio akkori barátnője volt, hanem egy másik nő, akivel korábban volt kapcsolatban. Ez a bizonyos akkori barátnő aztán szintén elhagyta Aureliót, miután a médiaszemélyiség börtönbe került.

A kislány már mond néha szavakat, és Aurelio így írja le, hogy milyen érzés, amikor gyermeke kimondja az apa szót:

„Olyankor végem van! Az felér minden hamburgerrel, minden élménnyel, mindennel! Az fantasztikus! Ránézek, és a kicsi ént látom benne.”

Aurelio most már vállalja, hogy gyermeke édesanyjával összejöttek, hármasban egy családot alkotnak, egy közös, belföldi utazást is terveznek most, hogy az apuka már kiléphet a bajai házból. A Való Világ egykori győztese azt mondja, most már jobb ember, mint korábbi önmaga:

„Nem jobb ember szeretnék lenni, hanem már jobb ember vagyok. Már csak ilyennek kell maradni. Félreértés ne essék: én sose tartottam magam rossz embernek. A rossz ember nem nálam kezdődik. Ezek az egotripjeim, hogy ki, ha nem én, hogy nekem minden alanyi jogon jár – ezekből már kijózanodtam. Van tényleg nagyon sok dolog, amit szégyellek, de alapvetően azt gondolom, hogy ha ilyen maradok, amilyen most vagyok, akkor egy boldog ember leszek.”

Sőt, a legutóbb már arról is felreppentek meg nem erősített pletykák, hogy akár hamarosan az esküvő is szóba jöhet. Alább találja a szabad Aurelio első interjúját.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)