Aurelio kiszabadult, szívszorító fotót posztolt: először találkozott élőben a kislányával

Aurelio két év után elhagyhatta a börtönt, de azért még egy ideig nem teljesen szabad.

2024. február 19., 09:19

Szerző:

Aurelio Onorato Caversacciót emberrablásért és kábítószerrel visszaélésért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték, és szinte napra pontosan két éve vonult be a börtönbe, hogy a büntetését letöltse. Amíg bent volt, a Való Világ egykori győztesének született egy gyermeke, ezen kívül rengeteget dolgozott és fogyott. A büntetése hátralevő részét úgynevezett reintegrációs őrizetben tölti mostantól bajai otthonában, olyan magatartási szabályokkal, amik segítik a visszailleszkedését a társadalomba. Természetesen nyomkövető készülékkel ellenőrzik ilyenkor a bíróság által elrendelt magatartási szabályok betartását.

Miután kerek két évet bent töltött, Aurelio a közösségi médián keresztül adta hírül, hogy kint van a börtönből. Egy automatikusan eltűnő Instasztorit tett ki, amin napszemüvegben ül a szülői ház teraszán kigombolt felsőben, aranyláncokkal a nyakában, zenét hallgat, cigarettázik és dobozos kávét fogyaszt.

Aurelio az alábbi videóban beszélt először arról a tévében, hogy a börtönben volt, amikor megtudta, hogy apa lett. A következőket mondja az alábbi, 2022 szeptemberében készült videóban:

„nem egy egyéjszakás kaland a gyerek anyja. [...] Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első, sem az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyereket. Viszont a hírek ellenére én teljes mértékben mindenhogyan támogatni, meg mind anyagilag, mind érzelmileg annak a gyereknek én az apja akarok lenni.”

Az anyuka ugyanis ráadásul nem is Aurelio akkori barátnője volt, hanem egy másik nő, akivel korábban volt kapcsolatban. Ez a bizonyos akkori barátnő aztán szintén elhagyta Aureliót, miután a médiaszemélyiség börtönbe került.

Nos, Aurelio az első fotós posztjában, amit publikált az Instagramon azt követően, hogy hazaengedték a börtönből, egy olyan képet mutat, amin a kislányával játszik. A valamiért csak angol nyelvű feliratokkal ellátott posztban a lányát Sofia néven szólítja.

„Real Sofia #reallove #mylove #sofia”

– írja Aurelio a megható képhez.

Az örvendetes hazatérés után az egykori valóságshow-szereplő édesanyja nyilatkozott a fiáról a Blikk című lapnak. Többek között a következőket mondta:

„mintha kicserélték volna, jó irányba változott, és ezt ő is tudja. Most nagyon jókedvű és vidám, akárcsak én. Az elmúlt két évben mondhatni, én is börtönben éltem, mert a gondolataim csak körülötte forogtak, lélekben vele voltam végig. Azzal, hogy hazatért, én is felszabadultam. Ő pedig mindenért nagyon hálás, mint egy kisgyerek, úgy rácsodálkozott, hogy milyen szép az otthonunk, mennyire rendben tartottam a szobáját, vagy hogy milyen nagy tévénk van.”

(Kiemelt kép: Aurelio Instagramja)