Kiderült, Aurelio milyen gyakran beszélget a kislányával a börtönből videóhívással

Aurelio már bent volt, amikor a kislánya megszületett, így személyesen még nem találkoztak.

2023. június 21., 08:50

Szerző:

Aurelio Onorato Caversaccio, akit a Való Világ óta általában csak a keresztnevén emlegetünk, lassan másfél éve van a börtönben, és ezzel nagyjából elérkezett 3 év 5 hónapos büntetése feléhez. Az egykori realityszereplő most interjút adott, amivel a Hot! magazin címlapján szerepel, de az interjút a Bors című lap is közli.

Tavaly szeptemberben Aurelio már bent volt a börtönben, amikor kiderült, hogy kislánya született: a médiaszemélyiség az édesanyát értelemszerűen még a bevonulása előtt ejtette teherbe. A friss interjúban rengeteg téma szóba kerül, köztük az is, a fiatal apuka hogyan tartja a kapcsolatot kislányával, akivel személyesen még sosem találkoztak:

„havi kétszer vi­deo­cha­tel­he­tek, ezeket arra használom, hogy vele, az édesanyjával és az én édesanyámmal beszélhessek. Látom rajta, hogy hasonlít rám: az arcvonásai, a fülei és a szeme formája. Szerintem érzi, hogy van köztünk egy kapocs. Van, hogy csak néz rám. Ilyenkor percekig meg se tudok szólalni, hanem csak a szemébe nézek, és elveszek benne. Ha egy pillanatig nem figyelnek oda rá, elejti a cumisüveget vagy dobál valamit. Úgy látom, szereplési vágya van, amit valószínűleg tőlem örökölt. Látom magamat benne, fantasztikus érzés, mellette meg szörnyű is, hogy virtuális kapcsolatokat tartok fent, amióta bent vagyok. Nehéz.”

Az interjúból az is kiderül, hogy Aurelio szép lassan változik a börtönélet hatására: megkomolyodott, egyre rugalmasabb, alkalmazkodóbb, nem szeretne tovább az a néha „bicskanyitogató” férfi lenni, akinek annak idején a médiában időnként láthattuk.

(Kiemelt kép: Aurelio Instagramja)

15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.