Aurelio édesanyja kitálalt: ilyen a fia élete a börtönben, az unokájáról is megszólalt

Aurelio édesanyja nagyon várja, hogy a fia hazatérjen. 

2023. február 20., 08:24

Szerző:

Egy éve ül a Budapesti Fegyház és Börtönben Aurelio. A valóságshow-sztárt 3 év 5 hónapos börtönbüntetésre ítélték emberrablásért és korábbi drogügyek miatt. A ValóVilág egykori sztárjának az édesanyja most kivételt tett, és nyilatkozott a fiáról, valamint arról, hogy született egy unokája, Szofi. 

„Nagyon hiányzik, szinte egész nap rá gondolok. A munkám segít egyedül, az le tud kötni, de ha hazaérek, mindig szembesülök azzal, hogy nincs otthon. A szobáját folyamatosan rendben tartom, rendszeresen takarítjuk, mert bízom abban, hogy hamarosan hazatérhet. Mindennap bemegyek oda, jó érzéssel tölt el ott lenni, olyan, mintha velem lenne”

- nyilatkozta a Blikknek Márta asszony, aki nem látogatja a fiát, mert Aurelio sem szeretné, hogy a börtönben lássa az édesanyja. 

Aurelio édesanyja elmondta, hogy a fia nagyon jól vette az akadályokat, és sikerült beilleszkednie a szigorú rendszerbe, habár ő először féltette, mert Aurelio nagyon önfejű. Márta asszony úgy gondolja, hogy a fia nagyon sokat változott, és egy komoly férfi lett belőle a börtönben.

Aurelio édesanyjának jelenleg az unokája, Szofi az egyetlen vígasza. Nemrég kiderült, hogy a valóságshow-sztárnak egy egyéjszakás kalandból született egy kislánya, Szofi:

„Sokkolt, amikor a lány jelentkezett nálam, majd DNS-mintát kért tőlem. Természetesen segítettem, hiszen tudni akartam az igazságot.Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy valóban a fiam az apja. Úgy éreztem, a sok rossz után végre egy kis öröm is éri a családunkat azzal, hogy Szofi megszületett. Azóta ő az én napsugaram és a vigaszom, aki segít túlélni a fiam hiányát. Sokat látogatom, ők is gyakran jönnek hozzám az édesanyjával. Alig várom, hogy Aurelio is velünk legyen, és lássam őket végre együtt”

- nyilatkozta a lapnak Márta asszony, aki hozzátette, hogy a fia szeretne jó apa lenni.

„Szofi neki is hatalmas erőt ad, miatta is nagyon sokat változott. Szeretne a lehető legjobb apa lenni, és teljesen új életet kezdeni. Sokszor az emberek életében egy tragédiának kell ahhoz bekövetkeznie, hogy le tudják győzni az egójukat, és tudatosan folytassák az életüket. A fiam elérte ezt a pontot, és csodálatos változáson ment keresztül”

- mondta Aurelio édesanyja. 

(Kiemelt kép: Aurelio Instagramja)