Öngyilkos lett a kisfiúkat molesztáló gyermekfelügyelő

Lapinformációk szerint az ítélethozatal után öngyilkos lett az a debreceni gyermekfelügyelő, akit több, mint tíz kisfú  molesztálása miatt ítélték közel tíz év börtönbüntetésre. A két legfiatalabb áldozata mindössze hét- és kilencéves volt.

2022. november 18., 20:12

Szerző:

Jogerősen 9 év 6 hónap fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a Debreceni Ítélőtábla azt a gyermekfelügyelőt, aki gyerekekkel erőszakoskodott egy debreceni kollégiumban – írja a Blikk. Az elsőfokú bíróság által megállapított tényállás szerint T. Gy. gyermekfelügyelőként dolgozott egy sérült gyermekekkel foglalkozó debreceni kollégiumban, és 2015-2017 között a munkaköre és a feladatai ellátása során szexuálisan zaklatta tanulókat. Értesülések szerint

tizenegy fiú sérelmére követett el bűncselekményt, akik közül az elkövetés idején a két legfiatalabb mindössze hét- és kilencéves volt.

Az ügyben tegnap született meg a jogerős ítélet: a pedofil férfit közel tíz év börtönre ítélte a bíróság. A Tények információi szerint a vádlott nem ment el a tárgyalásra. A bíró az ítélethozatal után rendőröket küldött érte, akik holtan találták a lakásában.

Információk szerint felakasztotta magát.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja az ingyenes 116-123 lelkisegély-számot!

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock)

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint ötmillió forint értékben hamis ágyneműgarnitúrát találtak egy autóban – közölte a NAV bevetési igazgatóságának sajtóreferense pénteken.

A Somogy Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek a kutyái olyan súlyosan megsebesítettek egy idős asszonyt, hogy kórházba kellett szállítani. A sértett a kutyatámadás során szerzett sérüléseivel összefüggő keringési elégtelenség miatt hunyt el.