Napi horoszkóp, 2024. március 21.: a Kos előtt nagy lehetőség áll, a Skorpió azt teszi, amit élvez

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. március 20., 20:04

Szerző:

Ez a napi horoszkóp az idei első igazán tavaszi napi horoszkópja: túl vagyunk a nap-éj egyenlőségen, ma már hosszabb a világosság, mint az éjszaka, sőt, Benedek remélhetőleg zsákban fogja hozni a meleget. Na és erre a jeles napra mit ír az aktuális horoszkóp? Mutatjuk!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy veszély és egy lehetőség leselkedik a Kosra ezen a csütörtökön: próbálja az előbbit elkerülni és az utóbbit kihasználni! A veszély egy teljesen felesleges konfliktusba való beleállás veszélye, a lehetőség viszont egy alkalom arra, hogy valami fontosat tanuljon egy önnél tapasztaltabb embertől.

Bika (04.20.–05.20.)

Az időbeosztása a várttól eltérően alakul, és a felszabaduló időt arra használhatja, hogy elintézi a személyes ügyeket, amíg eddig várattak magukra, így visszaszerezheti az irányítást az élete felett. Ma este egy mély beszélgetésre is sor kerülhet, ami nagyban segíthet abban, hogy ne féljen közel engedni másokat.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikreknek ma a szokásosnál is nagyobb igénye lesz a társaságra. Fontos azonban, hogy ügyeljen arra, a társasági élete ne vonja el a figyelmét az elvégzett munkáról. Továbbá fontos figyelnie az életében fontos kapcsolatokra is, dolgoznia kell azért, hogy a kötelékek szorosak maradjanak. 

Rák (06.22.–07.22.)

A mai napon, ha odateszi magát, akkor a Rák összpontosítása és a kemény munkája a feletteseinek is fel fog tűnni. Ez segíthet jópontokat szerezni a magasabb beosztásúaknál. Estére azonban fáradtságot érezhet, ami teljesen természetes, szóval ne érezze rosszul magát, ha a tévé előtt pihen, vagy motiválatlannak érzi magát. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ne féljen ragyogni a mai nap folyamán, az energiái inspirációt adhatnak a barátainak és a kollégáinak is. Figyelje meg, hogy kire van hatással, és hogy kire milyen hatással van, könnyen lehet, hogy egy hosszabb folyamatot indítanak be az ön mai szavai és tettei.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma rengeteg mindenben, köztük a mások iránti gondoskodásban is örömét leli majd. Egy pozitív és szeretettel teli nap lesz ez, ami emlékezteti önt az örök körforgásra: amit adunk, azt kapjuk vissza. Nos, remek nap ez arra, hogy az örök körforgásnak ezeket a pozitív ciklusait elindítsa egy-egy jócselekedettel.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Akár egyedülálló, akár komoly kapcsolatban él, a flörtölés nagy szerepet játszhat a mai napjában. Egy kacér szöveg a kedvesének nagyobb hatással lehet rá, mint gondolná, segíthet ápolni az ön számára fontos kapcsolatot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ha eddig is sürgette a változást a munkahelyén, itt az ideje, hogy most tényleg előmozdítsa azt. A mai nap nagyszerű, ha tárgyalnia kell, vagy önmagát kell képviselnie, ezért ne féljen használni a hangját! A mai napon olyan tevékenységekkel legyen elfoglalva, amiket élvez.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma úgy fogja érezni, hogy a szerettei valóban látják és értékelik – és jól érzi majd, mert így is lesz. Használja ki az időt a családjával és a barátaival, de a fontos teendőkről se feledkezzen meg! A társasági élete is felpezsdülhet ma este, ha egyedülálló, akkor egy új szerelem is bekopogtathat az ajtaján. 

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap a Bakot otthoni feltöltődésre invitálja. Akár egy kis lakberendezéshez is kedvet kaphat, egy kisebb költekezés miatt pedig nem kell rosszul éreznie magát. Az este során egy habos fürdő is sokat segíthet, hogy megszabaduljon az elmúlt napokban felgyülemlett stressztől.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap a kreativitásról fog szólni. Nyugodtan engedjen el egy-két poént a környezetében, csak ne legyen túl impulzív a szavaival. Ez a csütörtök az újdonságoknak is kedvez, bármit kezd ma, azt szerencse kíséri majd a jövőben.

Halak (02.19.–03.20.)

Ne féljen ma egy kicsit ellazulni, különösen, ha rosszkedvvel ébredt. Találjon egy barátot, akivel beszélhet, ha valami probléma foglalkoztatja. A munkájával kapcsolatban pedig új gondolatok cikázhatnak a fejében, amelyek akár segíthetnek is abban, hogy előrébb lépjen a karrierjében. A terveit jegyezze fel!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dmitry Tsvetkov)

Horoszkóp