Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek rengeteg pénzt hoz a Kos hava

Mindjárt átlépünk a Kos havába, és a horoszkóp szerint ez a következő 3 csillagjegy számára pénzügyileg rendkívül kedvező időszak lesz.

2024. március 20., 11:25

Szerző:

A mai nappal, a tavaszi nap-éjegyenlőség napjával átlépünk egyrészt a csillagászati tavaszba, másrészt, és a horoszkóp szempontjából ez a fontosabb, a Kos havába. A holnap kezdődő időszak a következő 3 csillagjegy szülöttei számára kiugróan előnyös lesz a pénz és anyagiak szempontjából – alább találja, hogy melyik csillagjegyekről van szó.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika egyik részben saját magának, másik részben egy hozzá igen közel álló embernek köszönheti, hogy a most következő egy hónapban nagyobb lesz a bevétele a szokásosnál. Hiába, egyrészt megéri odatennie magát a munkában, odafigyelni a pénzügyekre mert ez előbb vagy utóbb meghozza a gyümölcsét, de másrészt jól jön néha egy kis segítség-támogatás is valakitől.

Rák (06.22.–07.22.)

Régóta húzódik egy ügye, aminek a végére most fog pont kerülni, és szerencsére az ön javára dől el majd a dolog. Ez lehet pereskedés, áruvisszaküldés, bonyolult adás-vétel, vagy egy lejárt tartozás, a lényeg, hogy végre megkapja azt az összeget, amiért sokáig és rendkívül kitartóan harcolt.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió azt fogja megtapasztalni a most következő egy hónapban, hogy az anyagi helyzetében az tud javulást hozni, ha jól tud csapatban együtt dolgozni mással vagy másokkal. A közös erőfeszítésnek meglesz a gyümölcse, és ha a duó vagy csapat oda tudja tenni magát, nemcsak az együtt dolgozás élvezetének lehet majd örülni, hanem anyagi haszon is származik majd a dologból.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Pixel-Shot)

Horoszkóp