Napi horoszkóp, 2024. január 25.: a Kos önbizalmat merít, az Oroszlánnak emlékezetes napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. január 24., 20:04

Szerző:

Következzen a csütörtöki napi horoszkóp, ma is olvassa el, mit ír önnek az előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

A mai napon fog hozni egy remek döntést, ami nem csak a mai napra, hanem az elkövetkezendő hetekre is nagy hatással lesz. Végre úgy érzi, hogy közelebb került a céljai eléréséhez, és ebből az érzésből rengeteg energiát-önbizalmat meríthet. 

Bika (04.20.–05.20.)

Rájön, hogy a kapcsolatai miért olyan zötyögősek mostanában, és arra is, min érdemes változtatnia. Ha ezt megpróbálja, akkor sikeres lesz, mert olyan nézeteltéréseket tud majd megbeszélni, amelyek az elmúlt hetekben nagyon aggasztották önt.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Kissé furcsa napja lesz ma az Ikreknek: az ön környezetében valaki valami szokatlan dolgot tesz, és ön sejti is, hogy miért cselekedhetett így az illető. Nos, a horoszkóp arra figyelmeztet, hogy ma nem túl élesek az intuíciói, úgyhogy inkább ne kombináljon. Egyelőre nem tudhatja, hogy mi zajlik ennek a valakinek a fejében, de amikor eljön az ideje, akkor ki fog derülni az igazság. Addig elégedjen meg a tényekkel!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy félreértés miatt szép kis perpatvar alakul ki ön körül, de szerencsére ön közbelép és hamar megoldanak minden problémát, sőt együtt még könnyebben átlendülnek az akadályokon, amelyekkel szembe kell nézniük az elkövetkezendő napokban. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma nagyon segítőkész kedvében lesz és találkozni is fog valakivel, akinek szüksége lesz támogatásra. Ettől az idegentől nagyon sokat tanulhat arról, hogy miért is jó adni másoknak, sőt szinte biztos, hogy erre a napra még sokáig emlékezni fog.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan helyet fog ma felkeresni a Szűz, ahol gyakran megfordul – de most valami egészen mást fog ott csinálni, más fog önnel történni, mint általában. Milyen különleges fordulatokat hoz néha az élet egy ilyen szürkének tűnő hétköznapon is!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Haragszik valakire, de nem tudja, hogyan közölje, ugyanis az illetőnek fel sem tűnt, hogy megbántotta önt. Nos, a legjobb megoldás, ha megbeszélik valamikor a dolgot, de csak akkor, ha már elült önben az indulat. Aludjon rá (legalább) egyet, és ha akkor is fontosnak érzi, beszélje meg az illetővel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Keserédes kínt hoz a mai nap: valami jó történik önnel, de egy olyasmi, amit nem tud mással megosztani, legalábbis akkor azonnal nem. Figyelje meg önmagát, hogyan reagál erre a felemás helyzetre, ma sokat tanulhat önmagáról!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy váratlan fejlemény megzavarja a mai napja terveit, de szerencsére az így kialakuló minikáoszban is prímán mennek majd a dolgok. így akár az is elképzelhető, hogy a nap végén egy olyan dicséretet kap, amire egyáltalán nem számított. Összességében jó napja lesz!

Bak (12.22.–01.19.)

Mondjon igent a mai invitálásra, mert egy olyan új embert ismerhet meg, aki által új lehetőségek nyílnak meg, aki különleges szerepet játszhat az ön életében. Legyen ma is nyitott a világ felé, az univerzum meg fogja jutalmazni, ha elfogadó és érdeklődő!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy barátja egy olyan titkot árul el, amitől le fog esni az álla. Fontos, hogy úgy kommunikálja a gondolatait, hogy ne bántsa meg túlságosan a barátját, akkor sem, ha nem feltétlenül tartja helyesnek, amit tett.

Halak (02.19.–03.20.)

A munkahelyén elég feszült lesz ma a hangulat, de szerencsére ön kimarad a komolyabb vitákból. A legjobb taktika, ha csak megpróbálja túlélni a napot, otthon már sokkal jobban fogja érezni magát. Szenteljen minél több időt valami olyasminek, aminek semmi köze a munkához!

(Kiemelt kép: Shutterstock/AlohaHawaii)