Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek még a héten teljesül egy kívánsága

A horoszkóp azt jelzi előre a következő 3 csillagjegy szülötteinek, hogy hamarosan valóra válik egy dédelgetett vágyuk.

2024. január 24., 12:01

Szerző:

Önnek mi a csillagjegye? Ha az alábbi 3 közül valamelyik, akkor a horoszkóp egy igencsak jó hírrel szolgál most az ön számára: az élet teljesíteni fogja egy kívánságát, megkap valamit, amire régóta vágyik, megvalósul egy álma.

Rák (06.22.–07.22.)

Az a periódus van most a Rák életében, amikor hatalmas energiája van az imának. Mostanában a manifesztáció szó is népszerű nagyjából ugyanerre, de a lényeg ugyanaz: amit nagyon szeretne, azért most imádkozzon, és az imájának olyan ereje lesz, hogy most be fogja tudni vonzani, meg fogja kapni azt, amire ilyen erősen gondol.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Van egy vágya vagy kívánsága, amit talán nem tart olyan fontosnak, esetleg nem tart lehetségesnek, mindenesetre néha tesz valamit a dolog megvalósulása érdekében, néha hosszabb időre gyakorlatilag megfeledkezik róla. Bár csak félgőzzel tolja ezt a szekeret, mégis célba ér: most megvalósul, amit szeretne, annak ellenére valóra válik az álma, hogy ennél sokkal többet is tehetett volna az érdekében! Úgy tűnik, meg volt írva, hogy ennek most valóra kell válnia.

Bak (12.22.–01.19.)

Meghökkentő felismerést hoz a Bak számára egy esemény, amire még a héten sor kerül majd. Általánosságban úgy szokta ön érezni, hogy gyerek- vagy kamaszkorában sose gondolta volna, hogy az élete felnőttkorára úgy alakul majd, ahogyan alakult. De van valami, amire már akkor is vágyott, amit akkor is szeretett volna, és az most nagyon is megvalósult. A régi önmaga mennyire irigykedik most a felnőtt önmagára!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)