Kiderült: Janicsák Veca szerelme ez az országosan ismert énekes lehet

Janicsák Veca nemrég árulta el, hogy a szerelme szintén szakmabeli.

2024. január 23., 07:42

Szerző:

Janicsák Veca 2022-ben a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben beszélt arról először, hogy újra kapcsolatban van, de a témáról mostanáig több nem is igazán derült ki. Az énekesnő most azonban egy YouTube-os interjúban elárult egy-két dolgot a párjáról, valamint azt ígérte, hogy ha eljön az ideje, megmutatja majd a szerelmét a nyilvánosságnak:

„el fog jönni az a pillanat is, azt úgyis látom, amikor eljutottunk arra a pontra.”

Annyit azonban hozzátett még, hogy hasonló a foglalkozása a párjának, mint neki:

„van köze a szakmához.”

Ezek után beindult a kombinálás, aminek az eredményeképpen Boncsér Gergely nevét dobta ki a gép. Vagyis nem a gép, hanem a Bors című lap. A kiadvány az interneten és a szakmában terjedő pletykákra hivatkozva írja azt, hogy a miskolci születésű opera-, illetve operetténekes lehet Janicsák Veca sztárja.

Az értesülésre egyelőre nem érdemes mérget venni, de Boncsér Gergelyre a híresztelések szerint tökéletesen illik az a szűkszavú leírás, amit Janicsák Veca adott róla: őneki is valóban van köze az előadóművészi szakmához, és az énekesnőhöz hasonlóan szintén elvált, de van gyermeke. A pletykák szerint egyébként csak a sajtóban titkolóznak, a valós életben nem, így többször is láthatták már őket együtt, ezért kezdhetett el terjedni róluk a szóbeszéd.

Alább lehet megtekinteni, ahogy Boncsér Gergely a Turandot népszerű áriáját, Puccinitől a Nessun dormát énekli.

Reméljük, ezek után már mindenki nyugodtan fog aludni.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)