Janicsák Vecának „leordították a fejét”, nagy vita lett a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben

Janicsák Veca a Celeb vagyok, ments ki innen egyik feladata után keveredett vitába.

2022. október 20., 10:44

Szerző:

Volt, aki már az első nap elsírta magát, Janicsák Vecát most kezdik megviselni az extrém körülmények és feladatok a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Persze az is lehet, hogy a leginkább játékostársai viselik meg, hiszen az RTL Klub műsorában a tegnapi adásban az egyik feladat után alakult ki a legnagyobb vita.

Janicsák Vecának két színész, Tallós Rita és Lengyel Ferenc oldalán kellett játszania, és a következőképp beszél a feladatra:

„emberileg volt nehéz! [...] Volt bennem egy rossz érzés, miután visszajöttünk, Feri azért elég erőteljesen odaszólt. Ingerültebb volt. [...] Leordította kvázi a fejemet, meg után a színfalak mögött is leordította, ez rosszul érintett.”

Tallós Rita erre azt mondja Janicsák Vecának, hogy ez nem volt kiabálás, ez a művészvilágban szokásos.

„Nem fújtam fel, lécci, kérlek, ne, Rita!”

– mondja erre Janicsák Veca az alábbi videóban, hozzátéve Tallós Ritának semmi köze az ő vitájához Lengyel Tamással. Az énekesnő és a színész aztán megbeszélik a dolgot, Janicsák Veca ennyit mond még:

„én nagyon nem bírom már a feszültséget.”

A Celeb vagyok, ments ki innen! tegnapi részében egyébként a kisfiúalázós botrányra is reagált Vadon János, erről ide kattintva olvashat többet.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)