Janicsák Veca megdöbbentő dolgokat állít a házasságáról és volt férjéről

Janicsák Veca a házasságáról és válásáról is beszélt D. Tóth Krisztának.

2022. szeptember 30., 07:43

Szerző:

Februárban derült ki, hogy Janicsák Veca elvált a férjétől, Ladányi Jancsó Ábeltől. Az Ázsia Expressz korábbi évadából is ismerős lehet a pár TV2 nézőinek, az ő számukra talán még elgondolkodtatóbb, hogy mit mond most az énekesnő a házasságáról D. Tóth Krisztának a műsorvezetőnő autós-interjús videósorozatának legújabb részében.

Janicsák Vecát annak idején az X-Faktorból ismerhette meg a nagyközönség. Akkori önmagát az énekesnő most így írja le:

„egy nagyon sérült, rettenetesen mindenkinek megfelelni akaró kislány, aki iszonyatosan szerette volna, hogy szeressék. Mindenki is szeresse – rendkívül arra vágyott.”

Janicsák Veca többféle összefüggésben is beszél arról az interjúban, hogy mennyit változott az utóbbi évek alatt, házassága, válása és betegsége miatt, illetve ezekkel párhuzamosan. A házassága időszakáról a következőket mondja:

„a kapcsolatunkban én voltam az anya és az apa egyszerre. Tehát anyagilag is én vállaltam a felelősséget mindenért, és fizikailag is. Ebben fáradtam el.”

De az énekesnő hozzáteszi, hogy nem szeret sokat beszélni a médiában a magánéletéről, bár most már jobban kezeli a sajtó és a nagyközönség figyelmét, mint korábban. Íme a teljes videó.

 

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)