Janicsák Veca örökölte a sorsát: Képes vagyok egyedül is boldog lenni

Janicsák Veca azt is elárulta, miért nem mutatja meg kislányát a médiában.

2022. augusztus 19., 09:08

Szerző:

Janicsák Veca a vendég Palik László Futtában című videósorozatának, amelyben futás közben interjúvol meg országosan ismert személyeket. Igaz, a kánikulára való tekintettel futás helyett ezúttal csak sétáltak az énekesnővel.

Janicsák Veca többek között azt említi a beszélgetésben, hogy bár a válása óta egyedül neveli a gyermekét, azért az édesapa is kiveszi a maga részét a kislány gondozásából. Arról, hogy az élete ezen oldalát miért nem mutatja meg a nyilvánosságnak (legutóbbi klipjét kivéve), a következőket mondja:

„egyetlen dolog fontos nekem, hogy szeretet vegye körül a kislányomat, kapjon szeretetet napi szinten, hogy megélhesse önmagát, hogy ne legyen akadályozva. Nem véletlen, hogy sosem mutattam meg a kislányomat. Nem akartam eleve predesztinálni valamire valamilyen kép alapján. Majd döntse el ő, mit szeretne. Ezt a szabadságot, szeretetet, békességet, nyugalmat szeretném megadni neki, ameddig csak lehet.”

Említés szintjén egy következő párkapcsolat lehetősége is felmerül a beszélgetésben:

„nagy dolog, amikor az ember eljut egy ilyen a pontra, hogy képes akár egyedül is boldog lenni és megélni a hétköznapokat. De nyitott ember vagyok, tényleg úgy vagyok vele, hogy ha jön szembe olyan ember, akkor nyilván..”

Palik László egy ponton azt említi, hogy Janicsák Veca szülei is elváltak, pont úgy, ahogy a hamarosan vidékre költöző énekesnő is nemrégiben elvált kislánya édesapjától. Janicsák Vecát szintén egyedül nevelte fel az édesanyja, ahogy ő is egyedül neveli most már a kislányát. Ezzel kapcsolatban az énekesnő a következőket jegyzi meg:

„örökölt sors. Viszi az ember ezt valamilyen szinten, még akkor is, ha nem szeretné, de másképpen. Az én esetemben pontosan azért is gondolom, hogy voltak akár nehezebb időszakok is az életemben, mert túl sokáig nem akartam engedni annak, hogy ez bekövetkezzen. Attól féltem, hogy ez bekövetkezik. És emiatt túl sokáig húztam esetleg olyan dolgokat, amiket nem kellett volna.”

A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

Janicsák Veca a korábbi hírekben

Janicsák Vecát dühös nyilatkozatban támadja az exférje: Szomorú, hogy előrébb való volt a videóklipje

Janicsák Veca drámai vallomást tett a válásáról és élete mélypontjáról

Janicsák Veca exférjével való kapcsolatáról nyilatkozott

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)