Janicsák Veca exférjével való kapcsolatáról nyilatkozott

Janicsák Veca már az új szerelemre is nyitott lenne. 

2022. március 23., 12:46

Szerző:

Janicsák Veca még februárban jelentette be, hogy véget ért a házassága gyermeke édesapjával, Ladányi Jancsó Ábellel. A házaspár között úgy tűnhetett, hogy nincs minden rendben, ugyanis az énekesnő nyilatkozata után exe is megszólalt, aki láthatólag egyáltalán nem örült annak, ahogy volt párja bejelentette a szakításukat. 

Az énekesnő most az RTL Klub Reggeli című műsorában beszélt a terveiről, azt is elárulta, hogy mi az, amivel az éneklés mellett foglalkozni szeretne. 

„Írni szeretnék nagyon, ez az egyik vágyam. Apukám is hivatalosan író lenne, van egy ilyen vonal a családban, és már foglalkozom is vele. A regény az, ami engem mozgat. Az írók valamilyen szinten magukról tudnak jobban írni, vagy legalábbis arról, ami őket körbeveszi. Vannak még olyan dolgok bennem, amikről nem tudnak az emberek, és olyanok is, amelyek érdekesek lehetnek sokak számára”

- mesélte Janicsák Veca.

A válófélben lévő sztár azt is elárulta, hogy bizony sokszor előfordult, hogy másokban, vagy a rendszerben kereste a hibát, de aztán később ráeszmélt, hogy bizonyos dolgokat ő rontott el. Hozzátette, hogy úgy gondolja, hogy az embernek elsősorban magával kell rendben lennie. Janicsák Veca továbbá elmondta, hogy már egy új szerelemre is nyitott lenne, valamint azt is kifejtette, hogy már nincs különösebben férfiideálja, szerinte egy idő után ebből kinő az ember. 

„A rossz tulajdonságok azok, amiket neked tudni kell tolerálni, avagy elfogadni. Régen nem hittem, hogy van feltétel nélküli szeretet, de talán azok a párkapcsolatok működnek a legjobban, ahol el tudod fogadni, hogy a másiknak is lehet rossz napja, lehet éppen hülye, lehetnek rossz szokásai. Ha valakit az ember megszeret és érdemes megszeretnie, akkor utána érdemes elfogadni, úgy ahogy van” 

- idézte a Blikk az énekesnő szavait. 

Volt párjával kapcsolatban pedig azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy jó kapcsolatban tudjanak maradni:

„Én mindent megteszek ennek érdekében, rajtam nem múlik ez a dolog. Szerintem nagyon fontos, hogy egy gyermeknek a szülei normális kapcsolatban legyenek.”

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg:

Szerelmi drámák

Stana Alexandrát és Horváth Grétát hasonlítgatják egymáshoz a kommentelők a táncosnő és Meggyes Dávid legújabb szerelmes fotója alatt

Berki Krisztián elárulta, mi kellett ahhoz, hogy Mazsival újra egymásra találjanak

Kiderült, G.w.M mennyi gyerektartást fizet – az exe kevesli az összeget

(Kiemelt kép: dfp.hu)