Janicsák Vecát hiába kéri a férje, hogy hallgasson: még több kínos információt elárult a válásukról

Janicsák Vecáék másfél évig titkolták, hogy szétmentek, az énekesnő most azonban kitálalt.

2022. február 17., 09:56

Szerző:

Janicsák Veca és volt férje, Ladányi Jancsó Ábel még 2020-ban váltak el, de erről a nyilvánosság nem tudott egészen addig, amíg Janicsák Veca új klipjének megjelenésével egyszerre beszélni nem kezdett a dologról a múlt héten. Nyilatkozataira exe meglehetősen dühösen reagált, helytelenítve, hogy a volt feleség kiteregeti a szakításuk történetét, hogy új dalát promózza.

„Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk”

– mondta Ladányi Jancsó Ábel a múlt héten, de Janicsák Vecát ez nem állította meg, most a Hot! magazin friss számában beszél a válásukról.

„Akarod hinni, hogy a másik is olyan, mint te vagy, próbálod elhinni, hogy a szándékai mindig a legjobbak. Ez a barátokra is igaz. Az ember szeret, bízik. Ez hit kérdése is. De van egy pillanat, amikor rájössz, hogy nem mindenki ugyanolyan, mint te...”

– Janicsák Veca így fogalmaz csalódásaival kapcsolatban. Az interjúban az énekesnő a következőket is mondja a házasságát illetően, valamint arról, hogy mit tanult meg a szakítás révén:

„meg tudom húzni a határaimat, ami azt is jelenti, hogy mások meddig mehetnek el veled szemben. Elfogadtam, hogy nekem milyen személyiségű ember való akár párnak, akár barátnak. Fejlődtem sokat, dolgozom ezen mindig, igyekszem, hogy tudjak változni, maradjon önreflexióm.”

Az önszeretet fontosságára emlékeztetett, amikor arról kérdezték, nyitott-e egy újabb kapcsolatra:

„meg kellett tanulnom, hogy tudjam magamat szeretni. Hogy azt tudjam mondani: ezzel az emberrel – aki magam vagyok – le tudom élni az életemet. Eljutottam oda, hogy teljes mértékben alkalmas vagyok arra, hogy mást szeressek és más is szeressen engem.”

V, mint Veca

Válásáról nyilatkozott Csuti: Mélyről jövő, gyomorkitépő üresség

Varga Viktor csípős posztban szólt be minden sikeres magyar zenésznek

Venczel Verát így búcsúztatták pályatársai

(Kiemelt kép: dfp.hu)