Celeb vagyok, ments ki innen!: Vadon Jani reagált a kisfiúalázásra, Sebestyén Balázs nem felelős

Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy helyi kisfiún viccelődtek a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben.

2022. október 20., 08:01

Szerző:

A Sebestyén Balázs által vezetett Celeb vagyok, ments ki innen! kedd esti adásából botrány lett, mivel Vadon Jani egy helyi kisfiút alázott meg. A magyarul nem tudó gyerek szemlátomást vakon válaszolgatott olyan kérdésekre, amelyek édesanyja szexuális életére, illetve a kissrác testsúlyára tartalmaztak ízléstelen megjegyzéseket.

Az esettel kapcsolatban az RTL Klub az Indexnek juttatott el egy közleményt még kedden, amelyben a csatorna a „félreérthető jelenet” kifejezéssel írja le, ami történt:

„a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látott félreérthető jelenettel kapcsolatban ma este, élő adásban fog reagálni a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani.”

Hát reagált is, igaz, nem mind a két műsorvezető, hanem csak Vadon Jani. Ő a következőket mondta:

„a tegnapi műsorban volt egy jelenet, amit egy általunk Pedrónak nevezett kisfiúval együtt játszottunk el, és azt szeretném mondani, hogy mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle.... Ne próbálják meg eladni a cikkeket Balázs nevével, mert én vagyok a felelős, és elnézést kérek érte. Tudom, hogy így utólag ez már egy picit eső után köpönyeg, de ennél többet nem tehetek. Tényleg tanultam belőle, nem fog többet előfordulni, igyekszem.”

Amíg a legtöbb híroldal a címlapon foglalkozik ezzel a nagy visszhangot keltő témával, addig a csatorna honlapja, azaz az RTL.hu nem tartalmaz semmilyen utalást arra, hogy ez az eset megtörtént volna. Vadon Jani a közösségi médiát sem használta fel arra, hogy az esetre érdemben reagáljon (miközben hasonló szituációban ezt sok médiaszemélyiség megteszi, legutóbb például Ábel Anita kért elnézést), ehelyett a Celeb vagyok műsorvezetője egy olyan Instasztorit publikált tegnap este, amiben azon poénkodik, hogy milyen lepukkant a vécé.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen)