Janicsák Vecát felköszöntötték, elsírta magát

Janicsák Veca 33 éves lett a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, de nem volt éppen felhőtlenül boldog.

2022. október 21., 10:19

Szerző:

Janicsák Veca szerdán lett 33 éves, és a születésnapjának eseményei csütörtök este kerültek adásba az RTL Klubon, ahol az énekesnő a Celeb vagyok, ments ki innen! című vetélkedőben szerepel ezekben a napokban.

Kocsis Tibor is az X-Faktorral lett híres, mint Janicsák Veca, csak ő nem az első, hanem a második évaddal. A két énekes régóta ismeri tehát egymást és jóban is vannak, így Kocsis Tibor szervezte meg a felköszöntést a dzsungelben. Janicsák Vecának virágokat vittek és elénekelték a Boldog szülinapot! kezdetű dalt, az énekesnő pedig eléggé elérzékenyült, de csak utóbb, a felköszöntésre visszaemlékezve sírta el magát.

„hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem jut eszembe a kislányom ezen a napon. Hogy mennyire jól esne, ha láthatnám, ha megölelném. De azt is tudom, hogy érte is vagyok itt, úgyhogy igyekszem ezt kibírni. Meg nem akarom a többieket se ezzel nyomasztani meg frusztrálni, de nyilván nagyon hiányzik a gyerekem meg a családom.”

Kattintson a play gombra a videóért!

A Celeb vagyok, ments ki innen keddi adásából egyébként elég hangos botrány lett egy olyan jelenet miatt, amiben Vadon Jani viccesnek szánt kérdésekkel alázott meg egy kisfiút. Erről ide kattintva olvashat részletesebben, még Görög Zita is hozzászólt a vitához.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)