Napi horoszkóp, 2024. február 13.: a Bikának csodás délutánja lesz, a Skorpió megszabadul a stressztől

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre húshagyókedden a napi horoszkóp szerint.

2024. február 12., 20:02

Szerző:

Alább találja a friss napi horoszkóp előrejelzését, ami a farsang utolsó napjára, húshagyó keddre szól. Holnaptól, azaz szerdától kezdődik a nagyböjt – ha úgy érzi, ráférne önre egy kis önmegtartóztatás, hát most itt a szezonja! Ma még egyen egy finom fánkot, aztán húsvétig mindig mindenből mértékkel!

Kos (03.21.–04.19.)

Kap egy megkeresést egy ismerősétől, aki olyan témát hoz elő, amelyről eddig vele soha nem beszélt. Elképzelhető, hogy egy ajánlatról lesz szó. Jól fontolja meg az ajánlatot, mert lehet, hogy van benne egy kis becsapás is! 

Bika (04.20.–05.20.)

Nem érzi magát szerencsésnek, a nap elején semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte, sőt akár olyan gondolatok is megfordulhatnak a fejében, hogy az univerzum tesz keresztbe önnek. Nos, a remek hír, hogy a nap végére már pozitív élményekkel is gazdagodni fog, a délelőtthöz kitartást, meglátja, meg fogja érni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy lehetetlen küldetést próbál teljesíteni teljesen egyedül ahelyett, hogy segítséget kérne. Vigyázzon, mert nem mindig dicsőség egyedül és csöndben küzdeni, lehet, hogy más értetlenül áll az előtt, hogy ön hogyan kezeli a szituációt.

Rák (06.22.–07.22.)

Lelepleződik ma ön előtt valaki, kedves Rák. Végre megláthatja az illető igazi személyiségét, bepillanthat az illető álarca mögé. A mai nap után rögtön az is egyértelmű lesz, hogy az illető miért próbálta azt a képet kialakítani magáról, amit.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Pihenésre vágyna, de a családban lesz egy megoldásra váró feladat. Ugye azt tudja, hogy nem csak az ön dolga mindent elrendezni? Kérje meg a rokonokat is, hogy segítsenek be, mert nem kérhetik ők sem, hogy mindig ön legyen az, aki ott van, ha szükség van bármire. 

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy váratlan esemény kissé felforgatja a napirendjét, de egyáltalán nem fogja bánni, mert egy olyan élményben lesz része, amire álmában sem mert volna gondolni. Abban biztos lehet, hogy meghatározó nap elé néz, sőt akár egy fontos döntést is meghozhat a végére. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan dolgot tud ma meg a Mérleg, ami egész nap foglalkoztatni fogja, és alig várja, hogy valakivel megbeszélhesse. Vigyázzon azonban, mert jó kis botrány lehet belőle, ha a rossz embernek hozza szóba a témát, szóval válogassa meg, kivel tárgyalja ki a friss értesüléseket!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Bizonyítani szeretne valakinek, de közben lehet, hogy pont ez lesz az oka annak, hogy többet fog hibázni, mint alapjáraton szokott. Bizonyítás helyett inkább tegye a dolgát, ahogy eddig is, legyen önmaga. Vegye észre, hogy mikor helyezi saját magát felesleges nyomás alá, ma felszabadíthatja önmagát!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma úgy érezheti, hogy csomó vágya valóra válik! A munkahelyén és a magánéletében is egy-egy pozitív változásra számíthat, ami pedig a legjobb lesz, hogy egy új lehetőség is jön az életébe, bár könnyen lehet, hogy először megijed az ismeretlentől. Ne tegye! 

Bak (12.22.–01.19.)

Kezd elfogyni a türelme, de sajnos ma nem csak egy ember lesz, aki kihozza a sodrából. Érthető, hogy kezd elege lenni, de vigyázzon arra, hogy ne bántson meg túlságosan másokat, mert megbánhatja azután, hogy lehiggadt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nincs kicsattanó formában, de muszáj lesz összeszednie magát, mert egy fontos dolog várja ma délután. Ez az esemény rengeteg mindent meghatározhat az elkövetkezendő hetekkel kapcsolatban, szóval ne vegye félvállról a dolgot!

Halak (02.19.–03.20.)

Tanácsot kér öntől egy barátja, de nem tudja, hogy mit tegyen, és hogyan segíthetne. Ha úgy érzi, hogy nem tud jó megoldás mondani, akkor inkább hagyja, hogy az illető maga döntsön a sorsáról, ön pedig legyen ott, hogy támogassa mindenben.

Ezen kívül...

Ha kíváncsi arra is a napi horoszkóp után, hogy melyek a legkevésbé hűséges csillagjegyek, érdemes átkattintania a Cosmopolitan oldalára!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nick Starichenko)