Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy még a tél vége előtt hatalmas teher alól szabadul fel

A horoszkóp szerint ez a tél tartogat még egy roppant pozitív fordulatot a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

2024. február 6., 11:29

Szerző:

A horoszkóp azt ígéri, hogy ha ön a következő 3 csillagjegy közül valamelyikben született, akkor az ön számára a most következő hetek felszabadulást, megkönnyebbülést hoznak még a tavaszi nap-éj egyenlőség előtt.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy egészségügyi probléma nyomasztja a Rákot, főleg február második felében okoz majd gondot ez a dolog. De ne adja majd fel a reményt, egyrészt mert sosem szabad feladni, másrészt mert konkrétan ebben az esetben igaz lesz a mondás, hogy az éjszaka pont a virradat előtt a legsötétebb. Amilyen súlyosnak tűnik ez a problémája, olyan nagy megkönnyebbülést, testi-lelki felszabadulást hoz majd a gyógyulás, amikor újra egyensúlyba kerül majd minden a szervezetében.

Szűz (08.23.–09.22.)

Van úgy, hogy egy probléma nem oldódik meg – de egy ponton túl már nincs is szükség arra, hogy megoldódjon, mert egyáltalán nem számít már az, amit addig gondként érzékelt. Valamikor még a tavaszi nap-éj egyenlőség előtt fog a Szűz elérni erre a pontra, amikor az, ami addig rengeteg fejfájást okozott, bár nem oldódik meg, hirtelen elveszti az erejét, nem lesz képes önt soha többé nyomasztani. Húsvétra csak távoli emlék lesz már ez a bizonyos probléma.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem egyszerű a viszonya valakivel a közvetlen környezetében és hatalmas teher az ön számára, hogy ilyen rossz a kettejük kapcsolata. (Mellesleg valószínűleg a másik számára szintén.) Nos, megkönnyebbülhet, mert a konfliktusa, nézeteltérése vagy félreértése rendeződik, megoldódik vagy tisztázódik az illetővel valamikor a most következő hetekben. Meglátja, mennyivel könnyebb és szebb lesz így az élet, hogy ez a viszály nem mérgezi tovább a levegőt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)