Napi horoszkóp, 2024. augusztus 26.: a Kosnak kiegyensúlyozott, a Nyilasnak zsúfolt napja lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 25., 20:01

Szerző:

Kezdje augusztus és a meteorológiai nyár utolsó hetét a hétfői napi horoszkóp elolvasásával! Önnek mit ír mára?

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos mai napjában egyensúlyba kerülnek a dolgok. Mindenből pontosan megfelelő a mennyiség mindkét oldalon, nincs más dolga, mint vigyázni, hogy nehogy valami kibillentse ebből az egyensúlyból.

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a hétfő a múltba tekintésnek, a múlt megértésének és a múlt átértékelésének a napja a Bika számára. Hagyja, hogy a korábbi évekből-évtizedekből ma önhöz érkező jelek és üzenetek vezessék a figyelmét, mert egy igen fontos összefüggés felismeréséhez fogják önt elvezetni!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma sokan megtalálják önt a problémáikkal, pedig nem mintha önnek teljesen gondtalan napja lenne. De ne engedje, hogy ez a hétfő csak a problémákról szóljon! A gondok helyett ön legyen az első, az ön jólléte! Ez után foglalkozzon azokkal, akiket tud támogatni – és akik nem férnek bele a napba, azoknak nyugodtan mondja ezt meg.

Rák (06.22.–07.22.)

Kapaszkodjon, amikor elstartol a hétfő, mert a nap egy ponton egy merész kanyart vesz majd az ilyenkor szokásos menetrendhez képest. Valaki az ön környezetében erre olyan módon reagál, amivel akaratlanul is elárul magáról egy fontos dolgot – érdemes tehát figyelnie!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napot egy ki nem mondott szó vagy mondat, egy meg nem fogalmazott gondolat, egy befejezetlen szimpátia teszi majd különlegessé. Érzi majd, hogy van valami a levegőben, de nem az ön dolga azt a bizonyos dolgot kimondani vagy akár megfogalmazni. Ma érje be ennyivel, bízzon a megérzésében, ami anélkül is vezeti majd, hogy pontosan tudná, hogy mi ez a megnevezetlen valami a dolgok közepén.

Szűz (08.23.–09.22.)

Rengeteg ma a teendője-munkája, próbáljon meg nem elúszni! Hétfő van, még ha komoran is hangzik, ma annak a napja van, amikor a legjobban teszi, ha a munkára fókuszál, így a társasági élet lehet, hogy háttérbe szorul, viszont jobban fog haladni az elvégzendőkkel, mint gondolná!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleget távoli dobszó hívja a mai napon. Egy ősi meghívás hangja ez, ami talán mindig is ott volt a háttérben, de valahogy ma különösen úgy érzi, hogy mintha hangosabb lenne, mintha ezúttal kifejezetten önnek szólna. Figyeljen a hangra, mert ma azt is felfedezheti, hogy pontosan mire is hívja önt ez a szűnni nem akaró dobolás! Induljon el arra, amerre mennie kell!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Hallgasson a megérzéseire! Ha úgy érzi, hogy egy barátjának segítségre van szüksége, kérdezze meg, hogy hogyan érzi magát az illető, minden rendben van-e! Lehet, hogy most tényleg nagy bajban van, de önnek megvan a lehetősége, hogy segítsen. Ne felejtse el, hogy a nehéz szituációkban már önmagában a lelki támogatás is nagyon sokat jelent.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Meglehetősen zsúfolt napra számíthat a Nyilas! Könnyen lehet, hogy több minden fog történni ebben az egy napban, mint az egész múlt héten. Szerencsére az akadályokat és a változásokat remekül fogja kezelni, és a történések zöme pozitív lesz, így aggodalomra semmi ok.

Bak (12.22.–01.19.)

Sokszor fontos az életben, hogy ne tévesszen meg minket a csalóka felszín, hanem a dolgok mélyére nézzünk, hogy a valódi lényeget lássuk meg. A mai nap azonban arra hívja önt, hogy a mélység fontosságát nem feledve azért vegye észre azt is, amit a felszín mutat. Nem véletlen ugyanis, hogy miért pont az van a felszínen, ami – ha nyitott szemmel és szívvel jár a mai napon, egy fontos felismerés napja lehet ez az ön számára.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Kétszeresen gyógyító nap ez a hétfő a Vízöntő számára. Fogyasszon minél több egészséges ételt, bőségesen egyen nyers zöldséget és főleg gyümölcsöt, mert az egészséges étkezés ma duplán jót tesz! Ha tudja, tegye ma félre káros szenvedélyeket és élvezeteket, helyettük sportoljon, sétáljon, táncoljon, jöjjön minden, ami mozgás és jól esik!

Halak (02.19.–03.20.)

Olajozottan indul a hét a Halak számára, minden meglehetősen könnyen, szinte magától megy majd. Talán így nehezebb odafigyelni a részletekre, mindenesetre azért ne hagyja, hogy ez az olajozott működés túlságosan elkényelmesítse önt, mert ezen a bizonyos olajon a legváratlanabb pillanatban lehet megcsúszni. De ha odafigyel, egy rendkívül kellemes napot szerezhet magának!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dima Aslanian)