Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy hatalmas titkot tud majd meg a hétvégén

A horoszkóp azt írja a következő 3 csillagjegy szülöttei számára, hogy egy titkot fognak megtudni hamarosan.

2024. február 2., 11:21

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a teljes hétvégi horoszkóp előrejelzésével, de most hadd emeljünk ki 3 csillagjegyet a tizenkettő közül. Ők egy nagy titkot tudnak majd meg ezekben a napokban!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bika csillagjegy szülöttei egy hozzájuk igen közel álló embertől tudnak majd meg egy titkot. Lehet, hogy ez az illető saját magával kapcsolatban árul el valami hatalmas, de (egyelőre) nem nyilvános dolgot, de az is lehet, hogy egy hozzá közel álló emberről lesz szó, akit ön is ismer. Egy biztos: ha ez az illető nem árulja el ezt a titkot, ön magától soha az életben nem gondolt volna rá.

Szűz (08.23.–09.22.)

Akaratán kívül tud meg, hall meg valamit a Szűz a hétvégén, ami nem rá tartozik. Véletlenül jut el önhöz az információ, és az természetesen a minimum, hogy ne mondja csak úgy tovább bárkinek, de könnyen lehet, hogy előbb-utóbb az érintettnek is el kell majd árulnia, hogy mit tudott meg és hogyan. Erre a beszélgetésre azonban nem kell feltétlenül még a hétvégén sort kerítenie, várja meg, amíg elérkezik a megfelelő időpont!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Vigyázzon, és legyen különösen diszkrét a hétvégén, mert egy hatalmas titkot tud majd meg valakitől. Az illető csak azt az egyet felejti majd el hozzátenni, hogy ez a bizonyos információ egyelőre nem publikus, szóval jobban teszi, ha nem mondja tovább, amit megtud, mert az érintett(ek) igen rossz néven veheti(k).

(Kiemelt kép: Shutterstock/Viorel Kurnosov)