Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek teljesül egy kívánsága ezen a hétvégén

Azt írja a hétvégi horoszkóp, hogy ezen 3 csillagjegy szülöttei most meg fogják kapni, amit a szívük óhajt.

2024. március 22., 13:12

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a hétvégi horoszkóp teljes előrejelzésével, de a legjobb hír jöjjön már most: ennek a 3 csillagjegynek egy nagy kívánságát teljesíti most az univerzum!

Bika (04.20.–05.20.)

Van valaki a környezetében, akivel kapcsolatban régóta kívánja, hogy bár változna meg egy kicsit. Nos, az imái végre meghallgatásra találtak, mert az illető a hétvégén jelét fogja adni, hogy elindult egy bizonyos úton. Nem egy pálfordulásról lesz szó, nem tud az illető az egyik napról a másikra kibújni a bőréből (ön sem tudna), de most már biztos, hogy megindult egy lassú, szerves, pozitív változás.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy jó régi, talán gyerekkori vágya valósul meg újra ezen a hétvégén. Volt már rá néhány ritka alkalom korábban, hogy ez összejött, és most végre megint! Talán pont azért fogja élete végéig ennyire vágyni az ilyen alkalmakat, mert ennyire ritkák.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szinte tökéletes hétvégéje lesz a Nyilasnak, az előrejelzés valamennyi csillagjegy közül a Nyilas számára a legpozitívabb. A rengeteg más pozitívum mellett az egészre az teszi majd fel a koronát, amikor egy nagy vágya teljesül végre, hatalmas örömöt okozva. Hát igen, ilyen az, amikor tényleg ön mellett állnak a csillagok!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp