Melyik hónapban születtél? Mutatjuk, mikor lesz az esküvő!

Egyesek szerint igenis hatással van életünkre a születési dátumunk. Nekik szól a következő cikk, amiből kiderül, egyáltalán nem mindegy, melyik hónapban születtél: ebből ugyanis kiderülhet, mikor lesz az esküvő.

2024. augusztus 24., 13:05

Szerző:

Biztos benned is felmerült már, hogy vajon mikor házasodsz, vagy épp mikor van a legnagyobb esély arra, hogy rád talál a nagy Ő? Rengeteg külső tényező befolyásolja ezt, de bizony sok benső vonás is közrejátszik abban, hogyan alakul az életed. A bien.hu cikkéből most kiderül, a tulajdonságaid mellett még az is beleszólhat a döntésedbe, mikor születtél, így elég megtudni, hogy mikor születtél, máris kiderülhet, mikor lesz az esküvő.

Január

Lehangoló lehet, de szerelmi életed sokszor pontosan olyan, mint maga a január: hideg és sivár. Bár legbelül nagyon is érzékeny vagy és igényelnéd, hogy valaki melengesse a szívedet, szörnyen nehezen engeded közel magadhoz az embereket. Éppen emiatt egyáltalán nem jellemző, hogy korán összekötnéd valakivel az életedet – ha mégis megteszed, akkor sem az esküvő az első lépés az életedben.

Február

Kétesélyes a te szerelmi életed, de semmiképpen sem egyhangú. Meglehetősen szeszélyesnek mondható a személyiséged, és vagy nagyon ragaszkodsz valakihez, vagy iszonyúan távolinak érzed magadtól a komoly kapcsolatokat. Egyszerre akarsz családot és boldog házas életet, miközben élvezni akarod a szinglik gondtalan életét. Sokszor rengeteg időnek el kell telnie ahhoz, hogy rájöjj, ez a kettő nem igazán működik együtt. Éppen emiatt vagy csak későn, vagy sosem állapodsz meg.

Március

Nagyon érzelmes léleknek mondhatod magadat, amihez párosul egy jó adag ragaszkodás is, ezért nagy esély van arra, hogy korán házasságot köss. Ugyanakkor nem biztos, hogy ez a döntés hosszútávon is jövedelmezik majd, pont az érzelmességed az, ami gyakran ellehetetleníti, hogy problémamentes legyen a kapcsolatod. 

Április

Alapvetően független vagy, legalábbis mindent megteszel azért, hogy ezt elmondhasd magadról. Ám az igyekezeted gyakran inkább a karrieredre, az anyagi önállóságodra vonatkozik, nem pedig a magánéletedre. Kétesélyes, mikor házasodsz meg: vagy nagyon fiatalon, mintegy dacból, hogy megmutasd a rokonoknak, ismerősöknek, hogy máris készen állsz erre a nagy változásra.

Május

Minden esély megvan rá, hogy te nagyon hamar megházasodsz. De mit is várhatnánk, ha az év egyik legszebb hónapjában, a kibontakozóban levő tavasz közepében születtél? Valószínűleg hamar megtalálod az ideális jelöltedet, akivel aztán nem is akarod húzni az időt. Nem árt azért vigyáznod, mert bár tényleg a komoly kapcsolatok állnak közel a szívedhez, azért gyakran csak évek múltán derül ki, milyen is a másik valójában.

Június

Nehéz megmondani, te mikor fogsz megházasodni, de inkább később, mint előbb. Jó eséllyel úgy érzed, hogy neked még meg kell ismerned a világot, sokat kell utaznod, új barátokkal, szerelmekkel találkoznod, mielőtt valaki mellett végleg lecövekelsz. Ugyanakkor lehet, hogy idő előtt rábukkansz valakire, aki annyira erős és határozott, hogy képtelen leszel neki ellenállni. Ebben az esetben akár egészen korán is megházasodhatsz, de ez persze nem jelenti azt, hogy örök életedre boldog is leszel.

További részletek itt.

Nagy nyári szerelmi horoszkóp: íme a csillagjegyek, akiknek tényleg forró lesz ez az szezon

Ahogy a nap egyre jobban kisüt, a hőmérséklet pedig emelkedik, úgy ver egyre hevesebben a szívünk is. A nyári szerelem idén is utolér néhány csillagjegyet, mutatjuk, kiket talál el ezúttal Ámor nyila. 

Tűz jegyek

Kos 

A Kos rendkívüli hónapok elé néz. Az uralkodó bolygója, a Mars elszántsággal és energiával tölti fel, így pedig az sem kizárt, hogy július, augusztusban bevonzza a szerelmet is. Nagyon valószínű, hogy találkozik valakivel, aki teljesen elvarázsolja.

Oroszlán 

Az Oroszlán ezen a nyáron jobban fog ragyogni, mint valaha. Uralkodó bolygója, a Nap hihetetlen karizmával ruházza fel, ami mindenkinek szemet szúr. Szóval azon se lepődjön meg, ha folyamatosan a figyelem középpontjába kerül, a fürkésző tekintetek között pedig nagy eséllyel ott lesz majd egy új szerelem is. 

Nyilas 

A Nyilas igazi kalandor, uralkodó bolygója, a Jupiter pedig most hatalmas szerencsét is hozhat neki a szerelem terén. Egy utazáson keverdhet szerelmi kalandba, amelyről aztán kiderülhet az is, hogy nem csupán egy nyár erejéig szól. 

Bika 

Stabilitása és türelme elhozza a kívánt eredményt ezen a nyáron. A Vénusz, a szerelem bolygója a jegyében tartózkodik majd, ami azt jelenti, hogy különösen vonzó lehet az ellenkező nem számára. Ön most arra is készen áll, hogy tartós kapcsolata legyen, szóval ez a nyári szerleme gy nagyon komoly dologhoz is vezethet. 

Szűz 

A Szűznek ezen a nyáron ki kell lépnie a komfortzónájából. Uralkodó bolygója, a Merkúr a segítségére lehet ebben, megmutathatja, hogyan fejezzei ki az érzéseid, a vonzalmát. Fontos, hogy ne legyen túl kritikus önmagával és másokkal szemben sem. A szerelem már ott van a levegőben, szóval csak lazítson és élvezze a pillanatot. 

Bak 

A Bak elhivatottsága és komolysága most valaki igazán különlegeset vonzhat be az életébe. Az uralkodó bolygója, a Szaturnusz megadja neki azt a bölcsességet és türelmet, amely kulcsfontosságú egy szilárd kapcsolat kialakításához. A szerelem egyébként most váratlan irányból érkezhez, szóval mindenképpen legyen nyitott az új lehetőségekre. 

Ikrek 

Az Ikrek kommunikációs készségei a csúcson lesznek ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Merkúr gondoskodni fog arról, hogy elbűvöljön mindenkit, akivel kapcsolatba kerül. Egy új, romantikus kapcsolat is jöhet az életébe, amely valószínűleg egy laza beszélgetésből indul majd ki. 

Mérleg 

Mérleg ezen a nyáron szó szerint ragyogni fog. Az általa sugárzott harmónia és szépség pedig be fog vonzani valakit, aki értékelni tudja majd kifinomult ízlését. Szóval jobb, ha felkészül, mert ez a nyár és az azt követő időszak is tele lesz romantikával. 

Vízöntő 

A Vízöntők egyedisége és függetlensége rendkívül vonzó lesz ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, az Uránusz váratlan fordulatokat és izgalmakat tartogat számára, különösen a szerelem terén. 

Víz jelek 

Rák 

A Rák érzelmi mélysége a megfelelő embert vonzza majd be ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Hold romantikus és mély kapcsolatot biztosít majd a számára. Legyen nyitott a szerelemre, mert olyan helyről érkezhet, amelyre a legkevésbé sem számít. 

Skorpió 

A Skorpiók a szerelem mágnesévé válnak ezen a nyáron. Uralkodó bolygója, a Plútó olyan erőt és vonzerőt ad neki, amelyet nehéz lesz figyelmen kívül hagyni. Ez a kapcsolat ráadásul nagy eséllyel nem csak a nyárra szól majd, sokkal mélyebb dolgo lehet belőle. 

Halak 

A Halak álmodozása és érzékenysége valami igazán különlegeset vonzhat be idén nyáron. Uralkodó bolygója, a Neptunusz varázslatos légkört teremt körülötte, amely mindenkit elvarázsol. A szerelem, amit ezen a nyáron talál, olyan lesz, mint egy tündérmese.