Gombos Edina elárulta az igazat, miért nem volt ott Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén: Szó sincs mély barátságról

Gombos Edina és Várkonyi Andrea évekig egy csatornánál dolgoztak. 

2024. augusztus 2., 08:34

Szerző:

Gombos Edina most elmondta, miért nem volt ott Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén 2021-ben. A TV2 egykori műsorvezetője 2015-ben, a fia születése után a családjával Floridába települt ki, ám a volt kollégáival megmaradt a jó kapcsolata. A nagy napra azonban mégsem kapott meghívást, és ennek az oka is kiderült.

„Arról írtak, hogy megsértődtem, amiért nem hívott meg Várkonyi Andrea az esküvőjére... Szó sincs mély barátságról, kollegák voltunk, egy öltözőben öltöztünk és beszélgettünk, tudtunk egymás dolgairól. Sok évvel ezelőtt Andi kétszer is kijött Floridába, és kérte, fussunk össze, aminek nagyon örültem. Programokat, helyszíneket ajánlottam neki, egyikre még közösen el is mentünk, de azóta egyáltalán nem beszéltünk. Bármelyik egykori kollegám hívhat Bochor Gábortól Gaál Noémiig, nem tűntem el előlük"

– mondta Gombos Edina a Story Magazinnak.

Az egykori tévés egyébként már többször felháborodott azon, hogy a bulvárlapok valótlanságokat állítanak róla. Gombos Edina és a családja azonban nagyon boldog a mesés Floridában, és annak is nagyon örülnek, amikor hazalátogathatnak Magyarországra.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)