Megdöbbentő, Gombos Edina milyen magyar élelmiszereket talált egy floridai közértben – videó

Gombos Edina nagy felfedezést tett, két videót is publikált róla.

2024. január 14., 07:19

Szerző:

Gombos Edina és családja évek óta Floridában élnek. Az egykori tévés az Instagramon keresztül mutat érdekességeket rendszeresen az itthon és a nagyvilágban máshol élő magyaroknak arról, milyen az élet az USA délkeleti államában, és a héten két posztot is megjelentetett arról, hogy találtak egy európai közértet, amiben rengeteg magyar áru is kapható.

„Eddig többnyire orosz üzletekben vásároltunk, ha hazai (európai) finomságokra vágytunk. Pár hete megnyitott az első szupermarket, ahol még kis zászlókkal is segítenek megtalálni a kedvenc otthoni termékeinket. Olyan sok európai (magyar) érdekességet kínálnak, hogy ebbe az 1 perces videóba nem is fért bele minden”

– így vezeti be a témát Gombos Edina az alábbi poszt feliratában. Túró rudi, cseresznyebefőtt, őrölt paprika, száraztészta, téliszalámi, savanyúságok kaphatók például, méghozzá amerikai gyártmányban. A csemegepultban kész pörkölt (vagyis goulash), illetve töltött paprika, valamint töltött káposzta kapható. Ezeket a termékeket a Bende család, egy chicagói hentescsalád készíti kint.

A második részben olyan termékek tűnnek fel, mint a kovászos uborka vagy a tokaji bor. Sőt, a videóból kiderül, hogy Kinder tojás azért nem kapható Amerikában, mert a tojásba rejtett apró játékok fulladást okozhatnak – de ebben az üzletben mégis van belőle.

(Kiemelt kép: Gombos Edina Instagramja)