Gombos Edinának egymillió forintot kellett költenie a kutyájára

Gombos Edina beszámolt a kálváriájukról. 

2022. szeptember 2., 06:29

Szerző:

Kiskutyájuk egészségéért közel egymillió forintot költött Gombos Edina és a családja, ugyanis az Egyesült Államokban az állatgyógyítás is csillagászati összegekbe kerül. Az egykori műsorvezető a közösségi oldalán mesélte el, hogy pontosan, mi történt. 

„Sokan nem is gondolnák, mennyire sokkolóak a költségek, ha sürgős beavatkozásra van szüksége a kedvencünknek az Egyesült Államokban. Vizsgálat volt vérvétellel, röntgennel, majd sürgősségi műtét. Forintra átszámolva mondom: a röntgen 148 ezer forint, az egyórás műtét altatással 533 ezer forint, a gyógyszerek, amelyeket kapott a beavatkozás után, 46 ezer forintba kerültek, a műtét gallérja 8400 forint. Mutatom a végösszeget, 2282 dollár, ami úgy 913 ezer forint”

- mesélte az Instagramon Gombos Edina, amit a Blikk szúrt ki. 

Ez az összeg nagyjából egyhavi amerikai átlagfizetésnek felel meg, de még nincs benne a másfélhetes utókezelés. Természetesen a tévés hozzátette, hogy a legfontosabb csak az, hogy imádott házikedvencük meggyógyuljon. A döntésük nem meglepő, ugyanis családtagként tekintenek a négylábúra. 

A kétgyermekes édesanya azonban szomorúan árulta el, hogy sajnos sokan nem képesek ezeket a brutális összegeket kifizetni, ezért az állatorvosnál kell hagyniuk a beteg kutyájukat. A tévés egy évvel ezelőtt a videóblogjában azt is elmondta, hogy Peppert 1,1 millió forintért vásárolták, de rendszeresen kutyakozmetikába is kell hordaniuk, ami az itthoni átlagosan ötezer forint négyszerese. 

Gombos Edina azt a tanácsot adta a kint élőknek, hogy érdemes egészségbiztosítást kötni a háziállatoknak is:

Gombos Edináról még többet

Videó: Hazatért Gombos Edina és családja

Gombos Edina bevallotta, beszélnek-e még magyarul Amerikában nevelkedő gyermekei

Gombos Edina elbúcsúztatta édesanyját

(Kiemelt kép: Gombos Edina Instagramja)