Az esküvő után elhagyta az országot Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd: itt vannak a részletek

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd nagyon merészek voltak. 

2024. július 30., 09:51

Szerző:

Az esküvő után Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd meg sem álltak Olaszországig. A házaspár egy csodaszép szigetet választott, ám annyira lazán fogták fel ezt a nászút kérdést, hogy még szállást sem foglaltak, csak a repülőjegyeket vásárolták meg. A szerelmesek most együtt fedezik fel Szardíniát. 

Dobos Evelin és a férje azonban elárulták, hogy Szardínia északi részén, egy több száz éve a birtokon élő és gazdálkodó olasz család szálláshelyén töltik a nászút utolsó napjait, amelyet véletlenül találtak meg - számoltak be róla a Blikknek

„Eleve úgy vágtunk neki a nászútnak, hogy csak a repülőjegyünk volt meg. Félve attól, hogy egyáltalán elindul-e a járat, nem akartuk kockáztatni, hogy elvesszen a lefoglalt szállás. Thaiföldre is – ahol az eljegyzésünk volt – úgy utaztunk, hogy az első két éjszakára volt szállásunk Bangkokban, utána elindultunk felfedezni az országot. Itt is ez volt a cél, és jól is jártunk, mert végül a luxusszálloda, ahol az első estét töltöttük, volt a legdrágább és a legrosszabb szállásunk”

– mesélte a lapnak Kovács Dániel Richárd rendező-producer.

Dobos Evelin egyébként 18 évvel ezelőtt már járt a családjával a szigeten:

„Tizenhárom évesen jártam itt anyukámmal, ott készült egy régi fotó, most ugyanott újra készítettünk egyet”

– mondta a színésznő.

A pár egyébként fog még idén nyaralni, de akkor magukkal viszik Kovács Dániel Richárd fiát, Patrikot is, aki nagyon jól kijön Dobos Evelinnel.

(Kiemelt kép: Youtube - Palikék világa by Manna)