Videó: Így nézett ki Horváth Gréta 9 évvel ezelőtt, rá se lehet ismerni

Előkerült egy 2013-ban készült videó Horváth Grétáról, sokat változott azóta.

2022. február 8., 15:35

Szerző:

Az elmúlt hetekben Horváth Grétával, és botrányos válásával volt tele a média, miután férje, Meggyes Dávid elhagyta a Dancing With The Stars profi táncosáért, Stana Alexandráért. Grétának sikerült kilábalnia a szakításból, és jobb formában van, mint valaha. Diagnosztizálták és elkezdték kezelni inzulinrezisztenciáját, aminek tüneteit életmódváltással, valamint rendszeres sporttal sikerült visszaszorítani, így hamar vissza tudta szerezni régi alakját. Most előkerült egy majd' 10 éves videó Grétáról, amit egy szépségverseny versenyzőjeként készítettek róla. 

Horváth Gréta tegnap posztolt, 24 órán keresztül látható Instagram-sztorijában megosztotta a követőivel, hogy bár a legtöbben az Ázsia Expressz kapcsán ismerték meg, de immár 10 éve szerepel rendszeresen a TV-ben különböző műsorokban. A nosztalgia apropója ezúttal egy az RTL Klub, Gyanú árnyékában című műsorából kifotózott jelenet volt, amit egy rajongója szúrt ki, hogy ismételnek a TV-ben, és gyorsan készített egy fotót, amit át is küldött Grétának.

Ezen a YouTube-on megtalálható, kilenc évvel ezelőtti videón, amin a Miss International Hungary szépségversenyének, Miss Kreatív díját elnyerő Horváth Gréta bemutatja verseny projektjét jól látszik, mennyit változott az utóbbi években. Már akkor is a hosszú hajat preferálta, hiszen azóta is sűrű, többnyire derék érő haja van, de az öltözködési stílusa sokat finomodott. Volt ugyanis néhány év, amikor betegsége miatt jó pár kiló felkúszott rá, így például az Ázsia Expressben már alig emlékeztetett a videóban látható önmagára, inkább bő, sportosabb ruhákat hordott akkoriban.

Az influenszer azóta sok mindenen ment keresztül, és külseje is sokat változott az évek alatt, de az életmódváltásának köszönhetően kezd visszatérni régi önmagához. Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy ismét S-es méretű ruhákat hord. 

A szakítás óta sem unatkozik Horváth Gréta:

Azt pletykálják, hogy egy szintén válófélben lévő hírességgel jött össze Gréta

Horváth Gréta drámaian lefogyott az utóbbi időben

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagram-oldala)