Tóth Gabi újabb kormányközeli rendezvényen lépett fel, íme, melyik sztárral együtt

Orbán Viktor maga posztolt képet Tóth Gabiról és a CPAC másik magyar sztárfellépőjéről.

2022. május 21., 13:02

Szerző:

Csütörtökön kezdődött a Bálna Rendezvényközpontban a CPAC Hungary nevű konferencia, és mint kiderült, az esemény fellépői között volt Tóth Gabi is.

A rendezvény többek között azért került be a hírekbe, mert több neves nemzetközi sajtótermék újságírói is megjelentek a Bálnánál, de nem engedték be őket. A rendezvény amerikai társszervezője, az American Conservative Union korábban megígérte pl. a Vice, a Rolling Stone, a Vox és a New Yorker című újságoknak, hogy bejuthatnak a konferenciára, de az Alapjogokért Központot ez az ígéret nem hatotta meg. A Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungaryt szervező Alapjogokért Központ minden sajtóterméket kitiltott az eseményről, ami nem a magyar közmédia vagy KESMA-lap.

Így aztán a nemzetközi lapok újságírói nem láthatták Tóth Gabi fellépését, sőt, Vastag Csaba előadásáról szintén lemaradtak – mivel ő volt a másik sztárfellépő. A két énekes bár dokumentálni szokta fontosabb fellépéseit a közösségi médiában, erről az alkalomról (egyelőre) hallgatnak az Instagramon. Megosztott azonban fotókat maga Orbán Viktor szombat délelőtt, az alábbi posztban láthatók a fényképek.

Tóth Gabi egyébként nemrég a közmédia énekversenyében szerepelt (de a középdöntőben kiesett), valamint emlékezetes, hogy a Fidesz kampányzáróján szintén ő énekelte a Himnuszt. Ezen kívül nemrég derült ki, hogy a 100. magyar derbi háziasszonyi pozícióját is ő kapta.

Konzervatív érzelmű hírességek

Pataky Attila örül, hogy „szakállas nők” és „kirúzsozott férfiak” nem járnak Edda-koncertre

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Szikora Róbert elárulta, ki intézte el neki, hogy felléphessen Ferenc pápa előtt

(Kiemelt kép: Orbán Viktor Instagramja)