Tóth Gabi új pozíciót kapott

Tóth Gabi ezúttal háziasszony lesz egy nagyszabású rendezvényen.

2022. április 13., 09:25

Szerző:

Tóth Gabi az alábbi poszttal jelentette be, hogy elfogadta egy rangos rendezvény felkérését: ő lesz a 100. Magyar Derby háziasszonya. Az esemény július 3-án lesz a Kincsem Parkban, és a 34 éves énekesnő a következőképpen ír róla.

„A Derby azonban nemcsak az eleganciáról és a lovakról szól, hanem a hagyományőrzésről is, hiszen lovas nemzet vagyunk. Ősidőktől fogva meghatározó szerepe van számunkra a lovaknak, a lovaglásnak. Manapság egyre népszerűbb a lóversenysport, amit gróf Széchenyi István honosított meg Magyarországon. Ennek méltó otthont ad a Kincsem Park, amely a tradíció és modernitás egyben. Örülök, hogy őrizzük a hagyományainkat!
Már a Derby előtt is találkozhatunk, mert ott leszek a Kincsem+ Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show záró napján. Nagy öröm számomra, hogy két év kihagyás után, május 6-8 között ismét megrendezésre kerül az idei szezon egyik legnagyobb szabadtéri lóverseny eseménye. Lehet, hogy látjuk futni a 100. Magyar Derby győztesét is? Én ott leszek és hozok magammal egy meglepetést is. Találkozzunk a Kincsem Parkban! Izgatottan várom a rendezvényt”

– áll Tóth Gabi alábbi Instagram-posztjában, amelyben egy beharangozóvideót lehet megtekinteni a derbyről.

Tóth Gabi hónapok óta az érdeklődés középpontjában

Tóth Gabi elmondta, miért „bízik a rendszerben”

Tóth Gabi belehazudott a pofámba – kemény vádakkal állt elő az egyik legismertebb youtuber

Tóth Gabi elmondta, hogyan alázták meg értelmiségi kollégái

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)