Tóth Gabi elmondta, miért „bízik a rendszerben”

Tóth Gabi szerint pont most van itt az ideje, hogy az ember megbízzon a kormányban, elmondta, miért.

2022. április 1., 09:30

Szerző:

Tóth Gabi a Bors című lap számára értékelte Magyarország kormányának teljesítményét az orosz-ukrán háború kapcsán. Bár Volodimir Zelenszkij és a visegrádi országok képviselői kritizálták Orbán Viktort, a 33 éves énekesnő máshogy látja a kérdést. A rövid interjúban kifejti, hogy nagyon aggódik, hogy a harcok nehogy átterjedjenek Magyarországra, majd a következőket mondja.

„Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet. A béke érdekében fontos lenne, hogy ez a stabilitás folytatódjon. Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most, amikor a legfontosabb a biztonság, minden család életében”

– indokolja meg Tóth Gabi, hogy szerinte pont most van az ideje annak, hogy az ember megbízzon a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

Az énekesnővel kapcsolatban emlékezetes, hogy tavaly azt nyilatkozta, hogy fizikailag belebetegedett a sok bántásba, amit szerepvállalása miatt kapott, idén pedig azt, hogy régóta nem hatnak rá a bántások, valamint hogy felháborodottan állította, hogy neki semmi köze a politikához, majd elment a Békemenetre.

Hírességek a választások hetében

Videó - Pottyondy Edina Orbán Viktorról: Az egész csávó nem több, mint egy szuper Gyurcsány

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András újra együtt, méghozzá egy kampányeseményen

Pedofíliával vádolták meg a Való Világból ismert műsorvezetőt

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)