Pedofíliával vádolták meg a Való Világból ismert műsorvezetőt

Osváth Zsolt, a ZSHOWtime műsorvezetője a pedofíliával kapcsolatban posztolt megrázó videót.

2022. március 31., 11:43

Szerző:

Osváth Zsolt a 2016-os Való Világban tűnt fel, és azóta sikeres YouTube-csatornát működtet ZSHOWtime címmel: meginterjúvolt rengeteg országosan ismert személyt Márki-Zay Pétertől kezdve Vágó Istvánon keresztül Nagy Feróig. A melegségét régóta nyíltan vállaló műsorvezető-youtuber azonban most olyan videót publikált, amelyben nem szerepel sztárvendég, hanem egy saját élményét meséli el.

A több, mint 20 perces vallomás címe:

„A pedofília és én – Íme a k*rva nagy igazság! | Egy fájdalmas, de őszinte videó”

A videóban Osváth Zsolt elmeséli, hogy egy baráti családban gyakran szokott a gyerekkel játszani – a kisfiú Máté álnéven szerepel a történetben –, hiszen nagyon szereti a gyerekeket, örökbe is szerettek volna fogadni a párjával, de ez meghiúsult. Egy napon azonban az anyuka egy kellemetlen beszélgetést kezdeményezett vele. Így meséli el a történteket:

„Máté anyukája, az én barátnőm azt mondta, hogy az anyósa furcsa dolgokat kezdett el kérdezni tőle, egy kicsit aggódik. Egyszer találkoztam a nagyival futólag, halál normálisnak tűnt. Tudja, hogy töltök időt Mátéval, tudja, hogy szeretem Mátét. Azt kérdezte tőle, hogy nem vett-e rajtam észre valami furcsát. Mert hogy ez nagyon gyanús, hogy ennyire szeretem a gyerekeket. Itt már tudtam azért, hogy miről van szó, de gombóc a torokban, nyeltem. Nem érintem-e meg esetleg olyan helyen, vagy nem puszilom-e meg esetleg őt olyan helyen, ahogy hozzáérek... És már szabadkozott a barátnőm, hogy »de Zsolti, esküszöm« – és már mind a ketten sírtunk nyilván – »Zsolti, esküszöm, hogy én kiálltam érted, én összevesztem mindenkivel...«”

– itt Osváth Zsolt nem tudja folytatni a történetet.

Mint kiderült, ez a bizonyos nagymama nyilván Orbán Viktor egy beszédéből hallotta, hogy a melegségből lehet pedofília, ezért vádolta meg menyének meleg barátját azzal, hogy nyilván ő is pedofil. Osváth Zsolt azt mondja, hogy nem haragszik erre a nagymamára, hanem úgy érzi, hogy a kormány által folytatott propagandának köszönhető, hogy róla ilyen megalázó dolgot kérdeznek. A műsorvezető el is gondolkozott azon, hogy csinálhatott-e bármi olyat, aminek alapján ilyen vád egyáltalán felmerülhetett róla, és barátnője is megerősítette, hogy nem, nem láttak semmit, semmilyen konkrét alapja nem volt a vádnak.

Orbán Viktor állításáról a következő hangzik el a videóban:

„sajnos hazudott a kormányfő. És az, hogy vita van arról, hogy a melegségből lehet pedofília – ez egy szemenszedett hazugság.”

Íme a teljes videó, amelyben Osváth Zsolt arra buzdítja nézőit, hogy érvénytelenül szavazzanak a hétvégén a választásokkal egyszerre tartandó népszavazáson.

Politikai állásfoglalások hírességektől

Alföldi Róbertnek beszóltak, hogy mit képzel, hogy kokárdát visel

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Videó - Pottyondy Edina Orbán Viktorról: Az egész csávó nem több, mint egy szuper Gyurcsány

(Kiemelt kép: YouTube/ZSHOWtime)