Videó - Pottyondy Edina Orbán Viktorról: Az egész csávó nem több, mint egy szuper Gyurcsány

2022. március 31., 11:42

Szerző:

Orbán Viktor a Moszkovita Szarumán, a Putyinista Júdás, az illiberális Fredo - kezdte a videójában Pottyondy Edina. A magyar komikus országos ismertségre saját Youtube-csatornájával tett szert, melyen szatírikus-ironikus politikai, közéleti kommentárokat készít. Véleménye szerint a magyar miniszterelnök most már végleg felhelyezte Magyarországot a nemzetközi térképre. 

„Mi lettünk a szinonimája.. hát nincsen szebb szó rá: a féregségnek”

- mondta legújabb Youtube-videójában Pottyondy Edina.

Hozzátette, hogy szerinte erről a tényről az ország egy része nem értesül, ők azok, akik az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij beszédéből csupán azt hallották meg, amikor Budapestet és a magyar emberek vendégszeretetét dicsérte. Ám a háborúban álló Ukrajna elnöke Magyarországhoz idézett beszédében Orbán Viktor lelkére is megpróbált hatni.

„Nem tudja szegény Zelenszkij, hogy Orbán lelke már 5 Horcruxban van, mint Voldemorté”

- folytatta a beszédét a humorista, utalva a hétkötetből álló nagy sikerű Harry Potter című regénysorozatra, ahol a főgonosz Voldemort. A Horcrux pedig olyan tárgyat (ritkábban élőlényt) jelent, amely megőrzi a belé helyezett emberi lélekszilánkot (a lélekből kiszakított darabot). Pottyondy szerint az utolsó „Horcrux” Orbán esetében maga Gyurcsány Ferenc és valószínűleg ezért nem is számoltatta el a DK-elnökét az elmúlt 12 évben. 

A Youtube-videóiról híres komikus Szijjártó Péter külügyminisztert sem kímélte. Szijjártó nemrégiben kemény és határozott választ adott Zelenszkijnek:

„Már amennyire egy palotapincsi vakkangató p*csáskodása és passzív agresszív kioktatása kemény és határozott lehet”

- tette hozzá Pottyondy. 

„Magyaráz a magyar érdekről fehér Armani pólóban.. magyar érdek így, magyar érdek úgy”

- folytatta a komikus, aki szerint a magyar érdekből a végén mindig egy fehér Armani póló, vagy egy 150 milliós óra lesz belőle, meg Porsche gyűjtemény, amíg a magyar pedagógusok rosszul keresnek és nem is sztrájkolhatnak. Hozzátette, hogy Szijjártónak meg kellett volna köszönnie Zelenszkij visszafogottságát, mert: 

„A felcsúti fáraó csak az Ukrajna, NATO, háború témában többet hazudott és több pozíciót váltott, mint Michelle Wild a komplett felnőttfilmes karrierjében”

Pottyondy feltette a kérdést, hogy senki sem veszi észre, hogy az egész Orbán mítosz most hullik darabokra a szemünk láttára?

„Az egész csávó nem több, mint egy szuper Gyurcsány”

- jelentette ki a videójában a Youtuber.

Pottyondy arról is beszélt, hogy a lengyel elnök Andrzej Duda nekiment Orbán Viktornak: beavatkozott a választásokba. A lengyel elnök azt mondta, hogy Magyarországnak sokba fog kerülni Orbán Viktor politikája. Kitért a lengyel kormány illiberális politikájára is, és arra az abortusztörvényre, amiben a nőket arra kényszerítik, hogy szüljék meg a fogyatékos magzatot, valamint azt is, ami nemi erőszakból fogant.

„Durva pszichopata állatok és már az ő gyomruk is forog, hogyha Orbánra néznek” 

- folytatta.

A magyar gazdasági helyzet is szóba került Pottyondy videójában. Ahogy ő fogalmazott: „egy egészen picikét elszabadultak az árak”. Majd viccesen megjegyezte, hogyha lenne még a nagy sikerű Szomszédok sorozat, akkor Etus valószínűleg szívrohamot kapna a piacon, Lenke néni pedig már most lefagyasztaná a Tolle trappistát karácsonyra. 

Az ellenzék marketingjét sem hagyhatta szó nélkül a humorista: ugyanis azt hirdetik, hogy mindenki győzzön meg három embert és nyernek. 

„Hát milyen marketing ez?”

- tette fel a kérdést Pottyondy.

A teljes felvételt itt tekinthetik meg: 

Sztárok és a politika

Majka elmondta, mit tett volna Bereczki Zoltán helyében, akit egy kormányközeli kampányrendezvényre hívtak fellépni

Videó: Bödőcs Tibor szerint Orbán Viktor már 12 éve alakítja „a kangörcsös TSZ-elnököt”

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

(Kiemelt kép: Pottyondy Edina Instagramja)