Majka elmondta, mit tett volna Bereczki Zoltán helyében, akit egy kormányközeli kampányrendezvényre hívtak fellépni

Majka elmondta a véleményét arról, hogy Bereczki Zoltán végül fellépett. 

2022. március 30., 10:42

Szerző:

Mint megírtuk, Bereczki Zoltán a helyszínen tudta meg, hogy egy kormányközeli kampányrendezvényre hívták fellépni. Bereczki Zoltán néhány napja a Vas megyei Sé településen lépett fel, a megbeszéltek szerint megjelent a helyszínen, de csak ott tudta meg, hogy a Kultifeszt igazából egy állami pénzen finanszírozott rendezvény, ahol előtte a Hende Csaba a kormány mellett kampányolt beszédében. A rendezvényről a Nyugat.hu tudósított először, kiemelve, hogy Bereczki majdnem hazament a fellépésről, de végül a közönség kedvéért mégis maradt. Majka a Partizán vendégeként elárulta, hogy mit tett volna az énekes helyében: ő nem lépett volna fel ilyen helyzetben.

„Kimegyek a közönség elé és elmondom, hogy az nem úgy volt, ahogy, elnézést kérünk és kész, talán. Ha meg tudom oldani ezt ott technikailag. Ha nem, akkor mondjuk van egy markáns táborom az interneten és akkor velük közlöm, vagy ott fejtem ki a véleményem”

- nyilatkozta Majka. 

Hozzátette, hogy eleve az, hogy az előadóval ezt nem közölték hatalmas tiszteletlenség, amit nem kell eltűrni. A rapper sajnálja, hogy Bereczki ebbe a helyzetbe került, de elmondása szerint lehetett volna karakánabb is az énekes és nem kellett volna fellépnie. 

„Ilyenkor én azt gondolom, hogy karakánnak kell lenni és azt mondani, hogy elnézést, de nem.”

Az adást itt tekinthetik meg:

M, mint Majka

Közös, még sosem látott fotón öleli át egymást Ördög Nóra és Majka

Majka trágár kirohanással semmisítette meg Puzsér Róbertet

Majka szívszorító dolgot tett egy rajongójáért

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)