Majka szívszorító dolgot tett egy rajongójáért

Egy megható kommentre tett nagylelkű felajánlást Majka.

2022. január 25., 11:00

Szerző:

Majoros Péter Majka szeret a kemény, őszinte, ami a szívén az a száján rapper szerepében tetszelegni, de már ő maga is többször bevallotta, hogy valójában egy kedves, kenyérre kenhető ember a képernyőn kívül. Most bebizonyította nagylelkűségét is, ugyanis egyik rajongóját hatalmas ajándékkal lepte meg. 

Majka szombaton posztolta Facebook-oldalára a közelgő Majka & Curtis SWING 2022-es turnéjának helyszíneit, amelyhez egy édesanya hozzászólásában leírta, hogy bár nagyon kedvelik az előadót, de sajnos nem tehetik meg, hogy jegyet váltsanak a koncertjére, annak megemelkedett jegyára miatt.  

„Lizett lányom 4 éves elég gyakran járunk a Budapest Park felé, az neki a " Majkakoncert" hely bár ő még sosem volt, de egyszer kívülről hallgatta picit. Most néztem a SWING jegyárakat, sajnos 3 főre ez nekünk nem megengedett. Kedves Majka, várjuk a következő Budapest Park koncertet.”

– írta az édesanya hozzászólásában, amire meglepetésére hamar érkezett is reakció a rappertől.

„Szívesen látunk titeket. Elteszünk nektek 3 db jegyet ajándékba. Felvesszük veletek a kapcsolatot a részletek miatt. Szép estét!”

– válaszolta Majka, aki ezzel még jobban belopta magát a követői szívébe, akik a kedves gesztusért cserébe rengeteg pozitív üzenettel, és több mint 9,5 ezer lájkkal halmozták el. 

Nem ez volt Majka egyetlen jócselekedete mostanában:

Majka kiállt barátja, Puskás Peti mellett, amikor Puzsér Róbert durván nekiment

A csörte tovább folytatódott a kritikus és a rapper között

(Kiemelt kép: Majka Facebook-oldala)