Végre kiderült, min veszett össze Majka és felesége az esküvőjükön

Elszakadt a cérna.

2021. szeptember 28., 14:03

Szerző:

Majka és felesége, Hajni alig egy hónapja mondták ki a boldogító igent egy három napig tartó álommenyegzőn, ahol a képek és a jelenlévők elmondása alapján minden úgy történt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Kivéve, hogy ahogy azt már korábban megírtuk, a harmadik nap végén a pár egy összezördülés miatt külön hagyta el a helyszínt. Most kiderült, min veszett össze az ifjú pár a lagzin! 

Sokan megijedtek, miután Majka újdonsült felesége nélkül hagyta el azzal az autóval a helyszínt, amivel kezdetben együtt érkeztek. Az extrém hosszú, három napig tartó lagzi sokat kivett belőlük, sőt a vőlegény egyszer rosszul is lett az izgalomtól. A rengeteg stressz elég volt ahhoz, hogy a pár az utolsó napon már egy aprócska konfliktus miatt is csúnyán összevesszen. Nem túl szerencsés, hogy éppen az utolsó napra hagyták az esküvői fotózást, amikor már mindketten nagyon fáradtak voltak, Majkának pedig ehhez már nem volt türelme. Nem volt kedve a fotózáshoz, ami a menyasszonynak nagyon fontos lett volna, a komolyabb veszekedést pedig a rapper úgy akarta elkerülni, hogy mielőtt a vita elfajult volna, gyorsan távozott a helyszínről. Szerencsére azonban nem tartott sokáig a haragszom rád, Hajnalka ugyanis egy érzelmes posztban mondott köszönetet közösségi oldalán friss férjének.

„Nem félek már semmitől és senkitől, hiszen itt vagy mellettem, s ha kétségeim támadnak bármivel kapcsolatban, csak átölelsz és fülembe súgod, hogy minden rendben lesz, Anya. Peti! Köszönöm és köszönöm. Mindig hálás leszek. Szeretlek mindörökké”

– szólnak Dundika sorai. A Blikkrúzs információi szerint a pár Japánba tervezi a nászutat, de előtte elviszik fiaikat, Mariánt és Olivért a párizsi Disneylandbe.

(Kiemelt kép: dfp.hu)