Videó: Bödőcs Tibor szerint Orbán Viktor már 12 éve alakítja „a kangörcsös TSZ-elnököt”

Bödőcs Tibor új videójában az orosz-ukrán háborúról és a magyar politikai helyzetről beszélt. 

2022. március 28., 12:38

Szerző:

Bödőcs Tibor egy március 25-i szereplésének részletét tette közzé. A videóban az orosz-ukrán háborúról, valamint arról beszél, hogy a magyar kormány miképpen reagált Ukrajnának arra a kérésére, hogy szállítson az ország fegyvereket nekik. A humorista megszólalt a Békementtel kapcsolatban is, továbbá arról, hogy Gáspár Győző az első sorban menetelt.

„Máshogy alakul a kampány, mint tervezve volt. Vlagyimir előre megy, nem hátra a k***a anyját”

- kezdte az előadását Bödőcs.

„De mi a béke népe vagyunk, hiszen tudjuk, hogy előtte való nap még Napóleonok voltunk: HARC, HARC, HARC, ÁGYÚ, HARC! Ja, háború, akkor csúnya BUMMBUMM, nem szabad, nem szabad. Utána már John Lennonok lettünk egyből: jaj nem, hát mi nem küldünk halált okozó fegyvereket. Hát persze b*szd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk”

- folytatta az előadását a humorista.

Amikor a Békemisszióról beszél Bödőcs, vagyis Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin legutóbbi találkozásáról, akkor a magyar miniszterelnököt csak „kicsiként” emlegeti, majd ki is figurázta, miképpen alakulhatott a két politikus tárgyalása. Ekkor következett a Békemenet, ahol Bödőcs a sztárvendégről Gáspár Győzőről is beszélt:

„Nem tudom, hogy kinek tartozhat, de nem lehet kevés az, ha odarángatták szerencsétlent.”

A választásokkal kapcsolatban az ellenzéket is kifigurázta Bödőcs. Elmondta, hogy az előválasztások azért voltak jók, hogy kiderüljön nem Feri (Gyurcsány Ferenc) lesz a First lady. Hozzátette, ha győzne az ellenzék valószínűleg ők maguk is meglepődnének rajta. Márki-Zay pedig szerinte mindenért bocsánatot kér.

Ezután arra a következtetésre jutott, ha a Gattyán György, a „digitális strici” nem nyeri meg a választásokat, akkor folytatódik tovább a műsor, amely már tizenkét éve megy, és amelyben Orbán Viktor „a kangörcsös TSZ-elnököt” alakítja.

A népszavazásról pedig csak mint „B*zi-e vagy referendum” beszélt. A nemátalakító műtétekkel kapcsolatban viccesen megjegyezte, hogy ilyen várólisták mellett Magyarországon már óvodában be kell iratkozni, hogy az ember öregkorában sorra kerüljön.

A videót itt nézhetik vissza:

Sztárok a politikáról 

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

A Toxikoma sztárja megosztotta, milyen gyűlölködő kommenteket kap Putyin-szimpatizánsoktól

(Kiemelt kép: dfp.hu)