Tóth Gabi kiesett a középdöntőből: íme nem mindennapi reakciója

Tóth Gabi elég érdekesen reagált arra, hogy nem jutott be a Csináljuk a fesztivált! döntőjébe.

2022. május 16., 09:58

Szerző:

A Csináljuk a fesztivált! című énekesverseny hetedik évada zajlik jelenleg a Duna TV-n, és vasárnap este Tóth Gabi kiesett a mezőnyből, így a most vasárnap esedékes döntőben már nem szerepelhet.

A 34 éves énekesnő Seress Rezső világslágerét, a Szomorú vasárnapot énekelte el a műsorban több alkalommal, és a dalválasztás saját bevallása szerint igencsak megnehezítette számára a részvételt. Az alábbi posztban reagál a kiesésére, és reakciója elég meglepő lehet, ugyanis azt mondja, hálás azért, hogy nem jutott tovább:

„Seress Rezső Szomorú vasárnap című dalát énekelni a Csináljuk a fesztivált!-ban lelkileg megterhelő volt. Hálás vagyok, hogy bejutottam a középdöntőbe és azért is, hogy itt véget ért számomra a műsor. Nem vagyok ugyanis biztos abban, hogy el tudtam volna énekelni még egyszer ezt a dalt. Nagyon köszönöm a Duna Televíziónak, és Medvegy Anikónak, hogy újra képernyőre varázsolta ezt a szuper műsort! Köszönöm, hogy megküzdhettem az egyik nagy színpadi félelmemmel! Soha nem mertem elénekelni, mert azt éreztem, hogy nem bírom el! Nekem ez is egy fejlődés volt lelkileg, hogy vállaltam.”

Az alábbi posztban egy részletet is meg lehet nézni Tóth Gabi előadásából.

Tóth Gabival kapcsolatban olvassa el a következőket is!

Tóth Gabi nagy felkérést kapott: Reviczky Gábor is szerepel az új projektben

Tóth Gabi meghökkentő fotót posztolt karrierje első éveiből

Tóth Gabi családi fotót tett közzé és közben fontos gondolatokat osztott meg

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)