Tóth Gabi nagy felkérést kapott: Reviczky Gábor is szerepel az új projektben

Tóth Gabi most árulta el az első részleteket új projektjével kapcsolatban.

2022. május 3., 14:37

Szerző:

Tóth Gabi már korábban is utalt rá, de igazából legutóbbi posztjaival árulta el, min dolgozott a napokban. Egy új felkérést kapott, és a különleges projektben egy híres színész is szerepet kapott. A 34 éves énekesnő a következőket írja:

„Szarka Tamás Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, az egyik kedvenc zenekarom, a Ghymes együttes alapítótagja. Kétszer is el kellett olvasnom azt az emailt, amit még februárban küldött, hogy biztosan jól olvasom-e, nekem szól[-e] ez a fantasztikus felkérés. Tamás írt egy cigánymusicalt, amiből album is készül! Az ESTHAJNAL musicalalbum dalait pedig augusztus 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon fogjuk bemutatni, ahol a Parno Graszt zenekar is közreműködik! Vendégként pedig Reviczky Gábor színművész. Fantasztikus dalok, amiket élmény volt felénekelni tegnap!”

Íme Tóth Gabi és a Szarka Tamás közös fotója. Az énekesnő automatikusan eltűnő Instasztoriban a zenéből részleteket is megmutat, illetve azzal viccel, hogy így a Ghymes alapítója mellett milyen közel került maga is a Kossuth-díjhoz – fizikailag legalábbis.

Tóth Gabival minden nap történik valami!

Tóth Gabi végre elárulta, mi jár folyamatosan a fejében

Gáspár Laci elmondta, hogyan tapasztalta meg, hogy „milyen erőszakos a Tóth Gabi”

Tóth Gabi új pozíciót kapott

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)