Tóth Gabi családi fotót tett közzé és közben fontos gondolatokat osztott meg

Anyák napjával kapcsolatban osztotta meg a gondolatait. 

2022. május 10., 12:39

Szerző:

Tóth Gabi a közösségi-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen a családjával látható, valamint fontos gondolatokat is megosztott a blogján. A családi fotón látható az énekesnő férje, Krausz Gábor és a kislányuk Hannaróza is hátulról, mert az ő arcát csak nagyon kivételes alkalmakból mutatja meg.

„Nem pirosbetűs ünnepnap az Anyák napja, de a legbensőségesebb. Most azoknak a kisgyermerkes anyukáknak (és apukáknak) írtam egy bejegyzést, akiknél az örömkönnyek elmaradtak idén. Ne felejtsétek el, hogy a gyermekeiteknek Ti jelentitek a világot. Lehet, hogy most még nem tudják szavakkal, alkotásokkal kifejezni, de mosollyal, öleléssel minden nap bizonyítják. Gondolok Rátok!”

- írta a bejegyzésében.

A csalad.hu oldalon közzétett írásban Tóth Gabi azokról az anyukákról beszélt, akiket elfelejtett felköszönteni a párja. 

„Azt gondolhatnánk, hogy anyák napján az édesanyák csak örömkönnyeket hullajthatnak, de ez sajnos nem így van”

- kezdte az írásában az énekesnő.

„Visszatérve az „elfelejtett anyukákra”. Kedvesek! Ti is csodálatosak vagytok! Máskor nyugodtan emlékeztessétek a párotokat, akár egy születésnap előtt, hogy közeleg ez az ünnep, és számotokra sokat jelent. Ha egy kertből levágott orgonát hoznak, az is elég, ha ők rajzolnak egy szívecskét a papírra és ráírják, hogy „Szeretlek Anya”, vagy vesznek egy bögrét, mindegy, csak legyen egy gesztus”

- írta. A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatja el.