Tóth Gabi sírva üzent a kislányát elveszítő édesanyának: Borzasztó volt megélni

Tóth Gabi egy felfoghatatlan tragédia részese lett: egy 14 éves kislány felakasztotta magát, mert kiközösítették az osztálytársai.

2024. szeptember 5., 09:57

Szerző:

Tóth Gabi a TV2 Tények Plusz című műsorának nyilatkozott, hiszen az ő dalával emlékezett meg elhunyt kislányáról egy gyászoló anyuka.

Tóth Gabi összefogást sürget

Tóth Gabi is részese lett egy felfoghatatlan családi tragédiának. Egy 15 éves, székesfehérvári diákot kiközösítettek az iskolatársai, és a kamaszlány végül az otthonában felakasztotta magát. Az anyuka a közösségi médiában megosztott a lányáról egy videót, amihez aláfestő zenének Tóth Gabi egy dalát választotta. Az énekesnő ezek után írt is az édesanyának, és az alább megtekinthető videóban a következőket mondja:

„Erről én tudnék mesélni, mert elég nagy tapasztalatom van azzal kapcsolatban, hogy milyen, amikor az embert az interneten gúny tárgyává teszik, «magadnak köszönheted!», hibáztatnak, bántanak. És ez nemcsak a közismert embereknél van így, hanem sajnos a fiataloknál, a tinédzsereknél, iskolákban. Borzasztó volt megélni azt, hogy láttam, ahogy egy édesanya zokog a gyermeke sírja fölött, aki 15 évesen eldobta az életét magától.”

Tóth Gabi így beszél a riportban arról, hogyan szerzett tudomást a tragédiáról, és hogy mit írt a gyászoló édesanyának:

„Írtam ennek az édesanyának privátban, hogy részvétemet fejezzem ki, mert az egyik dalommal tette ki, hogy elment a kislánya. Hát, nem tudok beszélni róla könnyek nélkül. Nagyon a szívemen viselem, és én nem tudok megváltoztatni embereket, sok embert, de közösségbe szerveződve, azt gondolom, hogy tudunk változást elérni abban, hogy megvédjük a gyermekeinket.”

Tóth Gabi tehát összefogást sürget az alábbi videóban, ami már létezik is egyébként a #nenézzfélre kampány formájában. A további részletekért kattintson a play gombra!

Tóth Gabi nem tolerálja tovább a bántásokat

Tóth Gabi a múlt hónapban egy felindult kirohanást posztolt a TikTokra, méghozzá egy őt elfogadhatatlan stílusban és tartalommal bántó-gyalázó hozzászólás nyomán.

„Azokhoz szólnék, akik ilyen kommenteket írnak: hogy ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, ugyanis meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Ha kamuprofil mögül írod is a szart, tudd, hogy meg lehet találni! Tehát ha én ezt elviszem, és feljelentést teszek, akkor hiába lapulsz be egy macskás profilkép, vagy bármilyen profilkép mögé, akkor is megtalállak, és találkozni fogunk a bíróságon. És kíváncsi leszek, hogy akkor is ekkora pofád lesz-e! Mert nyilván a neten mindenkinek óriási pofája van. Szeretném, hogyha tudnátok, hogy mostantól itt volt elég, és minden egyes olyan undorító kommentet is, mint ez például, ahol ilyeneket kapok... feljelentést fogok tenni sorjában szépen. El fog menni egy csomó időm ezzel, de hátha történik valami változás”

– mondja Tóth Gabi az alábbi felvételen, és hozzáteszi, hogy azokért is teszi ezt, akiket hozzá hasonlóan szintén bántanak. Őhozzájuk azzal fordul, hogy ők is jelentsék fel online bántalmazóikat, hátha történik valami változás. Alább találja a teljes videót, érdemes teljes egészében végighallgatni az énekesnő mondanivalóját: a konklúziója az, hogy ezentúl ha hasonló kommentet kap, akkor nem megpróbálja majd elfelejteni az ügyet, hanem elmegy a rendőrségre és feljelentést tesz.

@tothgabiofficial

Légyszi hallgassàtok végig! Negatív kommentelők is!!!

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

Ha úgy érzi, segítségre van szüksége, a lelki elsősegély-szolgálat a nap 24 órájában elérhető! Hívja most a bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható telefonszámot: 116-123!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)